w pełni popieram pogląd na tą sprawę Majewskiego
w pełni popieram pogląd na tą sprawę Majewskiego
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Milion Baksów za reklamowanie PKO BP majewski jest ustawiony do końca życia , zgarnął pare baniek i może se na wszystko lać ciepłym moczem a za to zapłacili klienci tegoż banku .
Trzymajcie listę 200 pierdolonych lewackich kurw i skurwysynów:
wyborcza.pl/1,75248,13621870,Bronia_Ewy_Wojciak__Apeluja_do_Grobelnego...
Ponadto jako podsumowanie tematu:
De Berier: Dzieci z in vitro mają bruzdę na czole, po której od razu widać, że są z in vitro.
Ewa cośtam: Papież chuj.
Prawica: wyjebać Ewę cośtam, de Beriera zostawić.
Lewica: Wyjebać de Beriera, Ewę cośtam zostawić.
I kto jest większym debilem?
Ja pierdolę, jacy ludzie są pojebani, to się w głowie nie mieści.
Jebać papieża nie jest to w żadnej postaci inna osoba niż Ty czy ja. Trzeba być pojebanym, żeby myśleć, że ta banda idiotów w watykanie to zastępcy Boga na ziemi. Jak mnie to wkurwia jak widzę naszego prezydenta całującego takiego cwela w palec. Chuj w dupe waszym tradycjom !
Koszyczek już znalazłeś ?
@ SzronMieszkamWLodowce
najpierw idioto naucz się pisać, a później zacznij się udzielać na forum. Jak można w tych czasach jakich mamy, robić tak karygodne błędy ortograficzne. Jest masa programów, czy nawet przeglądarka internetowa pokazuje Ci idioto, gdzie robisz błędy jebany leniu. Wkurwiłeś Mnie zaraz przed świętami.
HEHEHE. Oby Ci jajko rozporkiem nie wyszło.
I nie pluj jadem bo się uślinisz.
Jak się niema czegoś konkretnego do napisania to przynajmniej do błędu się przypierdolić. Jeżeli Ty używasz tego typu programów, to świadczy o tobie żeś same jest JEBANY LEŃ.
Ja wolę uczyć się na własnych błędach.
Odnieś się merytorycznie do tego co napisałem a nie spinasz anusa. A może Ty po prostu jesteś pro-żydoklexowyą tubą ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów