Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Johnrambo1993 napisał/a:
Ale urwało mu łeb??? Czy czapkę
Chyba to pierwsze.
psyhepl napisał/a:
Raczej to jest kask, zostałaby jakaś mokra smuga po czymś takim
ciągną sie za tym jakieś farfocle...może i kask z zawartością poszedł
@Cezzar: Życie to nie walka w Kill Billu. Mało to było tu materiałów gdzie gościa przemieliło w jakiejś rozdrabniarce, a krwi tyle, że w RCKiK byś nawet czekolady nie dostał.
jasiu.. do czego jest ta rura.. ta rura jest do wyj🤬ia panie majster..
zresztą koleś nie upada tylko stoi i widać jego głowę, czoło znaczy się
Co tu rozkminiać, nie udało się tym razem
psyhepl napisał/a:
zresztą koleś nie upada tylko stoi i widać jego głowę, czoło znaczy się
Nie jestem pewien czy czoło czy biały naramiennik błysnął.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie