📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
hehe nie zauważyłem za 1 razem.
kirkor1245 napisał/a:
hehe nie zauważyłem za 1 razem.
on też nie zauważył, tylko poczył "mientkie"
Nie wiem po co ktoś miałby nagrywać robienie remontu. Chyba ustawka, choć bolesna.
W sumie to jego wina po co pchał do góry. Młotkowego też takim młotkiem to sobie może gwozdziki w szafie przybijać. 5kg na dłuższym drążku załatwiło by sprawę o wiele szybciej, a i filmik byłby troszkę w innym dziale.
AlbertoNihilo napisał/a:
Nie wiem po co ktoś miałby nagrywać robienie remontu. Chyba ustawka, choć bolesna.
Ktoś liczył na dobry materiał.i się doliczył
Intuicja, przeczucie tego, który ustawił kamerkę.
Nie dość ze 6 ciuli do takiej robótki to jeszcze jeden dostał w pysk młotkiem. Wspaniale.
Było sobie oczko.
AlbertoNihilo napisał/a:
Żeby komuś udowodnić ze so tego trzeba trzydziestu osób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów