Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a był taki niemiecki ekolook co to koniecznie chciał udowodnić, że przez prace leśników miś opuścił gawre.. misiowi podobało sie towarzystwo drwali i w gawrze został..
Słuszny przekaz, ale byłby jeszcze lepszy jakbyś opanował język polski.
Słuszny przekaz, ale byłby jeszcze lepszy jakbyś opanował język polski.
a co nie po polsku napisałem, czego nie rozumiesz?
[ Dodano 2024-09-16, 19:42 ]
Takie to dzikie bestie, że sa oswojone z ludźmi... Drabinki dla misia zrobine, zeby sie wspinal... pfff lipa i ściema... Jeden co sobie chadzał z miskami gryzzli sobie umarł... Kazdy misio co go kojarzył nie zrobił mu krzywdy, ale pod obóz zawędrował nowy osobnik i go wjebał na oczach jego laski (krzyki na nagraniu słychać i bałaganią o pomoc Boga... Bo misie nie jedzą od flaków tylko najczęściej zaczynają od uda, lydki, krocza). Później zabił tez kobietę. To było w 2005r i do czasu jak go pożerały twierdził, że to zaszczyt jeśli go zje misio. Tutaj też było nagranie z tej akcji. W popłochu but zasłonił obiekty i nie było wizji. Same jęki jednak to coś co robi wrażenie. Polecam posłuchać. Nikt by nie przeżył takiego spotkania... Nie ma takiej opcji tym bardziej na misiowym kwadracie
daj nagranie
werner herzog zrobił o tym film: "grizli man"
daj nagranie
sadistic.pl/timothy-treadwell-vt88880.htm
A masz cały material razem z foto. Parę razy to tu było. Jak dobrze pamiętam nawet patelnia laska próbowała misia odgonić, ale ludzie to idiocie jeśli myślą, że takiego kolosa są wstanie bez giwery zniechęcić... To jest kurewsko duża i silna maszyna do zabijania. W jednym artykule czytałem, że sila ciosu łapy niedźwiedzi polarnych i z wyspy kodiak (gdzie są największe osobniki gryzzli) mogą powalić ścianę domu.
A masz cały material razem z foto. Parę razy to tu było. Jak dobrze pamiętam nawet patelnia laska próbowała misia odgonić, ale ludzie to idiocie jeśli myślą, że takiego kolosa są wstanie bez giwery zniechęcić... To jest kurewsko duża i silna maszyna do zabijania. W jednym artykule czytałem, że sila ciosu łapy niedźwiedzi polarnych i z wyspy kodiak (gdzie są największe osobniki gryzzli) mogą powalić ścianę domu.
W 2003 nie 2005. To nie jest zdjęcie jego ciała. Znaleźli tyko jego głowę i rękę na której wciąż był zegarek,reszta była w żołądku misia. Audio nie jest prawdziwe 🤷🏻♀️
Ten misio musi być jego kumplem bo normalnie by go wyjebał z tej swojej chaty.
Fejk i tyle, nawet gościu słabo udaje wystraszonego. No i oczywiście ma czas na relacje live.
Widać, jak chujową masz wiedzę na temat niedźwiedzi. Typa uratowało to, że się zachowywał spokojnie. Gdyby krzyknął, albo wybiegł stamtąd (zasugerował atak) to misio by go po drzewach w częściach porozwieszał. A misio wyczuł człowieka i ewidentnie zgłupiał. A to była raczej zwykła nora i totalnie pechowe spotkanie, bo gawry by faktycznie bronił
Widać, jak chujową masz wiedzę na temat niedźwiedzi. Typa uratowało to, że się zachowywał spokojnie. Gdyby krzyknął, albo wybiegł stamtąd (zasugerował atak) to misio by go po drzewach w częściach porozwieszał. A misio wyczuł człowieka i ewidentnie zgłupiał. A to była raczej zwykła nora i totalnie pechowe spotkanie, bo gawry by faktycznie bronił
A widzisz drugiego typa który spokojnie stoi, i w ogóle nie spier... ? To zastanów się dlaczego tak jest...
A co do obsanych gaci, to gwoli wyjaśnienia, niedźwiedzie chodzą z gołą dupą i srają centralnie na glebę😁
Akurat jeśli chodzi o zwierzęta to uwarzam, że wiem więcej od przeciętnego Janusza także wypierdalaj synku się dalej uczyć.
Ten misio musi być jego kumplem bo normalnie by go wyjebał z tej swojej chaty.
Fejk i tyle, nawet gościu słabo udaje wystraszonego. No i oczywiście ma czas na relacje live.
Tak, bo młody typek ma dostęp do niedźwiedzi kumpli i sobie chodzą po lesie na spacer. No i niedźwiedzia da się oswoić pewnie? 🙄. Myślę że to typowy rosyjski chłopaczek co chciał się popisać ale nie przewidział że miso wróci do domu.
Tak, bo młody typek ma dostęp do niedźwiedzi kumpli i sobie chodzą po lesie na spacer. No i niedźwiedzia da się oswoić pewnie? 🙄. Myślę że to typowy rosyjski chłopaczek co chciał się popisać ale nie przewidział że miso wróci do domu.
No żebyś się nie zdziwił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów