Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozytywne z tego całego korona wirusa, to że po wszystkim przybędzie legalnych psycholi z papierami
Nie... Nie umiesz liczyć i nie rób z siebie cepa
Gzie są głosy, że liczba jest zanizona i więcej jest chorych tylko testów brak? Teraz nie pasuje do wyników i nie jest to na rękę? Czyli chorych jest milion lub więcej, a umiera 28tys... Są odchylenia w górę i w dół, ale jest średnia 2... Załóż maskę i nie pokazuj twarzy
Postraszyli prostaków i strachopajaców jakims śmiesznym wirusikiem... kto miał zarobić zarobił, kto miał byc osłabiony został, etc... Ludzie w strachu podjęli tak głupię decyzję, że bedą teraz żreć piach i chuj im za to w te głupie pyski. Tutaj tez nie brakło idiotów co nazywali to "pandemią" sami nie wiedząc co to znaczy... Nie było i nie ma żadnych przesłanek do nazwania tego pandemia... Zostało to wymuszone opinia publiczną i prywatnym sektorem medialnym...
PS. Chciałbym widzieć mordy tych idiotów kiedy będą prosić o pracę lub jedzenie... Zasługują na taki los
Średnia 2 % wynikała z zafałszowanych danych chińskich, są debile dalej powtażający te 2%... a dane z włoch na dzień 5.05 to: 85 231 ozdrowieńców i 29 315 zmarłych. Jeśli to jest 2% to gratuluje ekstremalnej tępoty...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów