📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przecież to musi być strasznie ciężkie.
Pistolet w pomieszczeniach używa się dlatego że jest on mały, lekki [stosunkowo] i wygodny. Taki że w razie czego w ułamku sekundy można byłoby się z nim odwrócić i zareagować, co z kilkukilogramowym długim na pół metra karabinem nie musi być takie łatwe wśród domowych lamp i zasłonek. Tutaj traci się na rozmiarach broni i jej praktyczności.
Tak przynajmniej było w CS'ie...
Pistolet w pomieszczeniach używa się dlatego że jest on mały, lekki [stosunkowo] i wygodny. Taki że w razie czego w ułamku sekundy można byłoby się z nim odwrócić i zareagować, co z kilkukilogramowym długim na pół metra karabinem nie musi być takie łatwe wśród domowych lamp i zasłonek. Tutaj traci się na rozmiarach broni i jej praktyczności.
Tak przynajmniej było w CS'ie...
Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
bo to broń do filmów bo jak wiadomo w filmach mają po 50 naboi
Przeciez to bron z hollywoodu, nieskonczona amunicja akurat do poscigu w filmie akcji
push3k napisał/a:
Ja tam specjalistą nie jestem, ale z tego co wiem, to, takich broni się w akcji, ani nie używa,...
Tak, takiej broni się wcale nie używa, nie wiem po chuj ją produkują. Fakt, że specjalistą nie jesteś.
rockface123 napisał/a:
bo taktyka ruskich to napierdalać na ślepo do ostatniego naboju
Ty się taktyki uczyłeś chyba z amerykańskich filmów. Chociaż nie wiem, czy "uczyłeś" nie jest zbyt mocno powiedziane, bo to raczej tyczy się osobników myślących.
a teraz hejty weźcie sobie wykreślcie wektory momentów bezwładności podczas wystrzału i wyjdzie wam, że magazynek doskonale tłumi odrzut swoją masą, bo jego bezwładność równoważy chyba nawet z zapasem odrzut, masa jest jednak też wadą jak ktoś wyżej napisał, waży tony
rockface123 napisał/a:
bo taktyka ruskich to napierdalać na ślepo do ostatniego naboju
"ty się taktyki wojennej chyba w burdelu uczyłeś"
Taki pistolet jest w każdym filmie akcji
Piwo za mój ulubiony pistolet
Nic nowego, jak widać. Ten trick był już wykorzystany w Lugerze P08.
Nic nowego, jak widać. Ten trick był już wykorzystany w Lugerze P08.
Po pierwsze przydałby się jakiś filmik, a po drugie to już wiem z czego strzelają ci wszyscy bohaterowie w filmach akcji!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów