📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ten pistolet nie wytrzymałby takiej ilości strzałów
No bo właśnie nie produkują. To jest garażowa przeróbka. Ten pistolet to broń osobista, co oczywiście nie deklasyfikuje ją do działąń wojennych. Taka broń trafia do oficerów, którzy mogą takiej użyć w walce na dystansie ~50 metrów. Nie jestem specjalistą, ale nie trzeba też nim być by wiedzieć, że użycie takiej broni to ostateczność. Wszelkie magazynki bębnowe to krótkie epizody w historiach kilku bronii. Magazynki bębnowe znane są m.in. z ak, thompsona i ppsh, ale w każdej broni po jakimś czasie całkowicie przestano produkować magazynki bębnowe, gdyż te się zacinały, były ciężkie i trudne w ładowaniu.
Tak, takiej broni się wcale nie używa, nie wiem po chuj ją produkują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów