18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozorowo 2012-08-07, 1:13 11
Piwo za jedną z moich ulubionych gier.
Zgłoś
Mathiuser 2012-08-07, 14:24
Kiedyś gry były robione dla graczy i sprawiały w chuj przyjemności, a teraz to nie wiem... Na całą, obecną generacje przypada może 15 tytułów, po których będę miał nostalgie za 5-10 lat.
Zgłoś
LordMrok 2012-08-07, 15:37
Playstation 1 było twoim dzieciństwem? Moim dzieciństwem było to:

I wcale kurwa nie potrzebowałem 3d żeby dobrze bawić się z kumplami
Zgłoś
S................k 2012-08-07, 20:17 2
@LordMrok

A moim dzieciństwem był NES, SNES, PSX i N64, wszystkie te konsole sprawiały wiele frajdy. Pamiętam jak dziś kiedy wymienialiśmy się z kumplem za konsole, on miał N64, ja PSX . Mario kart dawało ogromny fun na multi. Zresztą pierwszy PC to też czasy mojego dzieciństwa, chociaż nieco późniejsze.
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-08-07, 21:16 1
Czy zauważyliście, że faceci zatrudnieni kiedyś w studiu mieli długie pióra? Warto zatrudniać metalowców. Zawsze mają dobrą historię do przekazania
Zgłoś
xpiter91 2012-08-07, 22:45
to było coś xD
Zgłoś
Suun09 2012-08-07, 22:59 2
LordMrok napisał/a:

Playstation 1 było twoim dzieciństwem? Moim dzieciństwem było to:

I wcale kurwa nie potrzebowałem 3d żeby dobrze bawić się z kumplami

Nie stresuj się człowieku ta gra to też moje dzieciństwo, ale ta akurat najbardziej przypadła mi do serca

myślisz że jak wstawisz starszą grę to jesteś bardziej zajebisty?
każdy ma swój gust a jak Ci się kurwa nie podoba to że lubię tą gre to wypierdalaj na yt tępić gimbusów że ich dzieciństwem bd wow etc...
Zgłoś
Muevonir 2012-08-07, 23:22
Da się to uruchomić na pececie? Czy trzeba załatwić stare platformy ?
Zgłoś
S................k 2012-08-08, 8:15
Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.
Zgłoś
Suun09 2012-08-08, 14:49
Abdulan napisał/a:

Pobierz ePSX, uruchomisz na tym ogromną ilość gier z PSX, dodatkowo możesz sobie ulepszyć nieco grafikę.

Dokładnie to jest emulator który czyta pliki ISO głównie więc gre pobierasz z witryny która jest właśnie w tym formacie i odpalasz
Masz możliwość przypisania każdego przycisku z pada na klawiature itd Dobra sprawa polecam
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-08, 21:15 1
Ech, PSX, konsola na której sie wychowałem... Dzisiaj na półco stoi PS3, a mimo to wciąż na angielskim Amazonie zaopatruje się w starocie z PSXa w okazyjnych cenach, kiedyś gry nie wyglądały super, a dawały mase frajdy, podczas gdy dzisiejsze produkcje to przerost formy nad treścią...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem