📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kiedyś przy krakowskim lotnisku zostawiłem samochód na jednym z tamtejszych parkingów u jakiegoś janusza który był prawie najbliżej lotniska. Jak wróciłem odebrać auto zaoferował mi kawę, lot był męczący to wziąłem. Zapaliliśmy szlugasa i zaczęła się jakaś gadka, która wylądowała na makłowiczu. Aaale janusz na niego jebał - że pijak straszny i że dzieci był, a żona to psychicznie z nim nie wytrzymywała (podobno jakiś ziomek z ławy z czasów szkoły).
Tak czy siak, czeski kokot mu w zadok za pisanie dla gazety wyborczej i newsweeka.
Tak czy siak, czeski kokot mu w zadok za pisanie dla gazety wyborczej i newsweeka.
W tych wypowiedziach jest więcej sensu, niż w wywodach typowego posła.
ten kto przerabia te filmy nie ma nic lepszego do roboty kurwa to szkoda czasu
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów