Ja wiedziałem, że z nim coś jest nie tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
ale jeszcze zajebistrza jest czarnogóra, gdyby ktoś nie wiedział na gdzie na wakacje
Taaaa reklamuj Czarnogórę. Jeden z ostatnich krajów jeszcze niezadeptanych i nie zarzyganych przez polactwo. Nazjeżdża się tam tego gnoju i normalny Europejczyk nie będzie miał dokąd pojechać, żeby się z barachłem nie zadawać.
@Loaśka
Jaką ty musisz być życiową pizdą, że już tak długi czas jesteś wyjątkowo sfrustrowanym człowieczkiem, bo w końcu ton twoich wpisów nie zmienia się od lat. Ale nie powiem, przyjemnie patrzeć na twą społeczną agonię, bo nie wierzę, abyś w realnym świecie był w stanie powiedzieć cokolwiek, co mogłoby by urazić kogoś w twoim otoczeniu, bo strach by ci po prostu na to nie pozwolił. Więc jedynym miejscem do wylania twej frustracji pozostaje internet. Jakie to kurwa żałosne jest
Jaką ty musisz być życiową pizdą, że już tak długi czas jesteś wyjątkowo sfrustrowanym człowieczkiem, bo w końcu ton twoich wpisów nie zmienia się od lat. Ale nie powiem, przyjemnie patrzeć na twą społeczną agonię, bo nie wierzę, abyś w realnym świecie był w stanie powiedzieć cokolwiek, co mogłoby by urazić kogoś w twoim otoczeniu, bo strach by ci po prostu na to nie pozwolił. Więc jedynym miejscem do wylania twej frustracji pozostaje internet. Jakie to kurwa żałosne jest
lala, wiem że ci odpierdala,
ale mało wiesz bo siedzisz jak dupa w piwnicy i piszesz za kasę te swoje wypociny, poniekąd moim zdaniem mało kreatywne i g.wno warte,
ale dla innych info, bo akurat w czarnogórze jest kupa rusków, jednak można znaleśc tam jeszcze prawdziwą tożsamość i kulturę, folklor i świetne klimaty, noclegów w bród za stosunkowo małą kasę
i najlepiej jechać w ciemno , aby wybrać sobie fajne miejsce
polecam też bliską albanię,
syf , bród ,ciapatctwo, żebrzenie,bieda, mięso na gazetachi muchy, itd.
ale gdy pojedziesz czarnym samochodem z ciemnymi szybami, pod prąd nikt ci nawet światłami nie mrógnie, boją się mafii ciapaki
ale mało wiesz bo siedzisz jak dupa w piwnicy i piszesz za kasę te swoje wypociny, poniekąd moim zdaniem mało kreatywne i g.wno warte,
ale dla innych info, bo akurat w czarnogórze jest kupa rusków, jednak można znaleśc tam jeszcze prawdziwą tożsamość i kulturę, folklor i świetne klimaty, noclegów w bród za stosunkowo małą kasę
i najlepiej jechać w ciemno , aby wybrać sobie fajne miejsce
polecam też bliską albanię,
syf , bród ,ciapatctwo, żebrzenie,bieda, mięso na gazetachi muchy, itd.
ale gdy pojedziesz czarnym samochodem z ciemnymi szybami, pod prąd nikt ci nawet światłami nie mrógnie, boją się mafii ciapaki
Makłowicz to klasyka polska, tak jak Pan Tadeusz czy wódka!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów