Ja wiedziałem, że z nim coś jest nie tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co się chłop nazwiedzał i nażarł dobrych rzeczy to jego.
Jak ja tego mośka nie trawię to głowa mała...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Może jest dla Ciebie zbyt surowy? Musisz go dłużej dusić. Obowiązkowo marchewka w ryj i podlewaj piwem. Ale pamiętaj: PIWEM! Nie każdy żółty płyn to piwo...Jak ja tego mośka nie trawię to głowa mała...
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Velture napisał/a:
Jak ja tego mośka nie trawię to głowa mała...
Za co można go nie trawić? No kurwa... Luźny gość, świetnie opowiada, a autor pisze, że z nim coś nie tak...
coś z nim nie tak? bo nie jest tępym polaczkiem chlejącym piwo pod blokiem albo na hehe domówce?
Czy ja wiem czy luźny... ja go odbieram jako trochę zadufanego w sobie i lekko nadętego, ze skromnym poczuciem humoru.
Ale i tak sympatyczniejszy niz Velture
Ale i tak sympatyczniejszy niz Velture
Facet który nie zna się na gotowaniu prowadzi program kulinarny.
"...nie jest tępym polaczkiem chlejącym piwo pod blokiem..." - MinisterR to możesz się bardzo zdziwić.
"...nie jest tępym polaczkiem chlejącym piwo pod blokiem..." - MinisterR to możesz się bardzo zdziwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów