📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz w mieście obok kiedy byłem w smoluchowie zrobili taki samosąd. Na Babeczce co notorycznie kradła na targach. Nie z głodu czy coś była standardem w okolicy ona to sprzedawała potem, kradła głównie odzież i elektronikę. Założyli na ulicy na nią opony i podpalili po prostu żadnego prawa. Czysty samosąd. Podobno kradła tak wiele lat. EUTM przyjechał na drugi dzień zebrać szczątki i tyle w temacie.
UE prs spierdala się do nas o kwestie klimatyczne. Mnie zastanawia jaki ślad węglowy pozostawia po sobie taki palony murzyn.
wy się śmiejecie a oni mieli absolutną rację. Mi też gość wyglądał na czarnokśiężnika
Dwudziesty pierwszy wiek a dla nich rozpalenie ogniska to dalej powód do wielkiej fety.
Cytując lewaka: "to ludzie tacy sami jak my". lewary mówią o sobie i ich poziomie intelektualnym.
Ja się pytam gdzie są ekolodzy ?
Ale tam musiało jebać i nie chodzi mi tu o opony tylko opiekane gówno
Dwie pieczenie na jednym ogniu
Tylko Czysta Biała Rasa!!
ale oni mają fajnie, tak "blisko" ogniska leży i mu nie jest za gorąco
ależ musiał się wstydzić...
za długo trzymali na ogniu. szkoda, bo biedne dzieci miałyby ciepły posiłek :/
jasonbaton007 napisał/a:
Tylko Czysta Biała Rasa!!
każdy biały się z tobą zgodzi, tylko nie lewak
Ej ale wy wiecie ze oni tak świętują afrykanerski nowy rok... u nich dopiero teraz... widac jacy wyczilowani i ochocza palą ichnie sztuczne ognie... taki rodzinny klimat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów