📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
flejtuch napisał/a:
Szkoda, że to tylko taser...
U mnie w mieście strzelają z pociskami usypiającymi i wywożą w głąb puszczy , tam widocznie nie mają takiej technologi i walą proądem . Ale spokojnie finał jest jeden kontrolne odstrzelenie myśle że bohater filmu jeszcze zagości i zgarnie sporo piwek
No to coś daleko zabłądził od sawanny.... Jakieś kurwa 8.000 km od najbliższej.... Pomóżmy mu i wyjebmy go do swojego habitatu
Jakby mi tak w samochód uderzył jakimś kijem to kałoid sam by dzwonił po policję...
Antoni79 napisał/a:
W jakim to kraju? Bo, że w Europie to niemożliwe.
Dasilvania, São Paulo.
Ogólnie jego właściciel do odstrzału skoro nie umie utrzymać swoich niewolników w obrębie jednej plantacji że wydostają się do ludzi i cywilizacji.
Ogólnie jego właściciel do odstrzału skoro nie umie utrzymać swoich niewolników w obrębie jednej plantacji że wydostają się do ludzi i cywilizacji.
Bul_od_bytu napisał/a:
Jakby mi tak w samochód uderzył jakimś kijem to kałoid sam by dzwonił po policję...
Obawiam się że nic byś nie zrobił.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów