Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od małego uczy się jak zostać prawilną skośną babą na jakimś gówno skuteropodobnym c🤬jstwie. Trening czyni mistrza, będzie dobry materiał na kolejną bezmózgą sp🤬olinę na ulicy, docelowo tatar drogowy.

Krew, flaki i ogólny rozp🤬ol. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach
Sadolstwo pięknie ciśnie w komentarzach żółtego kocmołucha
.
Serce rośnie ! Tak trzymać !

Serce rośnie ! Tak trzymać !
Kto by pomyślał, że takie gówno na kółkach ma bieg wsteczny. Ona chyba też się właśnie dowiedziała
jaka poj🤬a mała skośna dz🤬ka, ciekawe jakie cuda w łóżku wyczynia skoro takie na piździku robi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie