📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przed taką matką też bym uciekał...
może matka chciała darmowe mieszkanie i dobrą pracę;
a dzieciak wiedział o co chodzi;
a dzieciak wiedział o co chodzi;
@ukcioo bardzo proste często spotyka się matki, które mają w dupie jak dzieciak stoi na krawężniku, a lamentują jak zrobi krok na jezdnię. Jakby takie głupie nie rozumiały, że to właśnie dziecko jest głupie to ono ma prawo nie rozumieć, że kotleta robi nie tylko matka ze świnki, ale i auto z dzieciaka. By uchronić czytających to przed nieporozumieniem, taka głupota występuje u obu płci.
Ostatnio stałem samochodem na skrzyżowaniu, na czerwonym. Przez przejście dumnie podążała matka z wózkiem i gadała sobie przez telefon. Za nią drugie dziecko sobie przechodziło, a dobrze chodzić jeszcze nie potrafiło. Wyjebało się na środku przejścia i zaczęło płakać - matka miała wyjebane i szła dalej, dopóki jej kilka samochodów nie strąbiło. Wielce urażona wracała i jeszcze się na te dziecko darła
Kurwa, ja jakoś ostatnioznienawidziłem kobiety. Ja łażą z tymi wózkami to wydaje mi sie to śmieszne. A jak widze jakąś w ciąży to żygać mi sie chce. Baby w moich oczach to tylko worek do ruchania.
@Lares
Rozumiem, że różne rzeczy nachodzą człowieka w życiu, ale ortografia nie obowiązuje tylko prezydenta
Rozumiem, że różne rzeczy nachodzą człowieka w życiu, ale ortografia nie obowiązuje tylko prezydenta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów