18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Mała Dziewczynka
Cienió • 2012-02-27, 0:04
Policjant zatrzymał gościa jadącego samochodem.
Zbliżył się do okna, natychmiast wyciągnął swój pistolet i krzyknął:

-"Gdzie jest dziewczynka! ? "

Mężczyzna na to:

-"Co jaka dziewczynka?"

Oficer wycelował w jego głowę i mówi:

-"Pokaż mi te małą dziewczynkę, wiem, że tu jest ! "

Gościu ze łzami w oczach i paniką w głosie mówi:

-"Przysięgam, NIE WIEM!"

Policjant uśmiechnął się i powiedział:

-"ooo tu jest mała dziewczynka"

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
ODkarzacz 2012-02-27, 0:13 21
już lepiej jakbyś wrzucił ten filmik...
Zgłoś
contracts 2012-02-27, 9:49 106
i ekranizacja dowcipu:
Zgłoś
r................7 2012-02-27, 17:09 1
@up
Teraz zrozumiałem dowcip
Zgłoś
Cienió 2012-02-27, 18:49 3
contracts napisał/a:

Teraz zrozumiałem dowcip

to smutne

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
matik1993 2012-02-27, 21:50 2
Nie smutne tylko chujowo napisałeś. W ostatniej linijce mogłeś dopisać coś w stylu "policjant klepie w pierś gościa i mówi" A nie. Zjebałeś kawał, piwo dla Contracts. A ty popijaj dalej wodę smutny człowieczku.
Zgłoś
Sefir 2012-02-27, 22:55
Cienió smutne jest twoje wykonanie. 3 razy czytalem i gdyby nie filmik dalej bym nie rozumial.
Zgłoś
piston121 2012-02-27, 23:13
Pytanie za 100pkt.
Czy w 'realu' policjanci mogą zrobić taką akcję?
Zgłoś
czarrnyy 2012-02-27, 23:21
xerxes się kurwa znalazł

www.stronadladebili.wejdz.pl
Zgłoś
Pokahontaz 2012-02-27, 23:39 1
Przeczytałem dowcip i już myślałem, że BongMan
Zgłoś
bulla 2012-02-27, 23:53 1
Sefir napisał/a:

Cienió smutne jest twoje wykonanie. 3 razy czytalem i gdyby nie filmik dalej bym nie rozumial.

tak samo moja dziewczyna. tlumaczylem jej 3 razy i niezatrybila. kobiete blondynke co wyszla na moment z kuchni moge zrozumiec ale ciebie stary to za chuja nie rozumiem.
Zgłoś
kl3juuu 2012-02-28, 1:41
Gdyby nie "ekranizacja" to za chuja bym nie skumał o co chodzi w tym "dowcipie".

Mam wyjebane !
Zgłoś
J................o 2012-02-28, 9:25
Tja... od razu skojarzyłem z filmikiem. Że też takie rzeczy wychodzą z poczekalni.. Ja nie rozumiem, takie opisywanie słowne filmików to wersja dla niewidomych czy jak?
Zgłoś
.................. 2012-02-28, 9:29 1
jaczuro napisał/a:

Że też takie rzeczy wychodzą z poczekalni..

To zasługa użyszkodników.
Zgłoś
Stranuh 2012-02-28, 11:15 2
jaczuro napisał/a:

Ja nie rozumiem, takie opisywanie słowne filmików to wersja dla niewidomych czy jak?

jak już to dla niesłyszących...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów