Drepcząca w rozkoszy dziewczynka nie spodziewa się wjechania w nią samochodu i przygniecenia, tym bardziej babcia patrząca na to z nieopodal.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i wszyscy leca jak muchy do gowna
Motocykle są wszędzie.
Przecież to ichniejsza zabawa w chowanego!
mazga50 napisał/a:
to nie samochód, to TukTuk...
Własnie miałem wątpliwości czy to Tuk Tuk :/ Ale faktycznie wygląda na Tuk Tuka
Niemal pusta ulica, pojedynczy przechodnie i nagle jak karaluchy z dziury powyłazili. Nie powiem, wszystkie drogowe materiały z tamtych rejonów pokazują, że ci ludzie nie maja zdrowego rozsądku i ogólnego pojęcia o prowadzeniu.
ARock napisał/a:
Ten portal juz dawno powinien zmienic nazwe
na:
fantastisadistico.pl
Mnie bardziej ciekawi jaki jest powód, że tyle filmów wstawia. 500+ i zrezygnował z pracy, nie ma nóg czy mu za to płacą. Nie żebym narzekał, bo jest co oglądać. Tyle, że chce przeczytać normalny opis, a tu co drugi film "Fansastico w wenie wstawia i opisuję się filmy często na sadistic.""
Mnie bardziej ciekawi jaki jest powód, że tyle filmów wstawia. 500+ i zrezygnował z pracy, nie ma nóg czy mu za to płacą. Nie żebym narzekał, bo jest co oglądać. Tyle, że chce przeczytać normalny opis, a tu co drugi film "Fansastico w wenie wstawia i opisuję się filmy często na sadistic.""
może jest absolwentem jakiejś uczelni humanistycznej...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów