18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Mała lekcja historii
A................z • 2012-08-07, 16:52
- Dlaczego król Zygmunt III przeniósł stolicę z Krakowa o Warszawy?
- Bo lekarz zalecił mu wiejskie powietrze.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................n 2012-08-07, 20:36 2
Nie wiem, serio, skąd się bierze ten debilizm w ludziach. Żart - spoko, jak to żart, ale reszta w komentarzach? Pokazujecie tylko buractwo swoich małych miejscowości. To oczywiste, że przy 2 mln mieszkańców trafi się czasem na chama i pijaka i dla nas Warszawiaków, to oczywiste, że tam cham, burak i pijak najczęściej przyjechał z waszego miasta, ewentualnie to właśnie Ty!
Zgłoś
B................r 2012-08-07, 21:15 1
bez przesady skurczybyki warszawa jest najwiekszym miastem w polsce uszanujcie to geje
Zgłoś
kih0n 2012-08-07, 21:53 3
@BuryRabarbar

a GOP zamieszkuje najwięcej ludzi, uszanuj to homosiu
dlaczego rozmiar miasta ma mieć znaczenie? co takiego ma warszawa?
w.g mnie wrocław czy poznań to znacznie nowocześniejsze miasta
ładniejsze od warszawy jest trójmiasto, kraków
śląsk jest większy i ciekawszy

ale Twój argument jest z dupy wysrany
Zgłoś
G................9 2012-08-07, 22:22 1
A odpierdolta się od Warszawy! Fakt jest jednak taki, że napływowe buractwo niszczy to miasto, te wszystkie studenciki które po pierwszym semestrze są "warszawiakami"....
Zgłoś
Jack Daniel's 2012-08-08, 0:14 1
Ja warszawiakiem nie jestem, ale tu mieszkam, bo studiuję.
Nie zachowuję się jak niewychowany ćwok ze wsi, bo to się z domu wynosi i znam wiele osób, z innych miast mieszkających w stolicy, którzy robią chlew. Wg to, czy się jest ze wsi, czy z miasta, świadczy o zachowaniu, więc proszę Was...

Pozdrawiam,
rodowity Częstochowianin
Zgłoś
prisoneq 2012-08-08, 0:23 2
- Dlaczego król Zygmunt III przeniósł stolicę z Krakowa o Warszawy?
- Bo nie miał pracy
Zgłoś
sard 2012-08-08, 0:32
@prisoneq
coś w tym kurwa jest, coś w tym jest

@kih0n
ano lubię i Kraków i Wrocław - fajne miasta, zachowały swój urok, bo ich nikt nie rozpiździł, a Warszawa jaka ma być, jak ją buractwo pod przodownictwem ruskich budowało? No jaka? Wielka prowizorka i tyle - poczytaj sobie co z wawy po IIWŚ zostało
Zgłoś
Marshal 2012-08-08, 1:26
kih0n
w jakim znaczeniu nowoczesniejsze? mamy metro
ano rozmiar ma - bo takiej roznorodnosci nie ma gdzie indziej...

A do tego my cierpimy za to ze mamy wszystkie ministerstwa, Sejm, Senat i inne wymysly - wszelkie protesty, palenie opon to jest paraliz dla nas a nie dla Was gdziekolwiek mieszkacie - ale to tak na boku

Krakow to tylko stare miasto i kazimierz
Trojmiasto tez jest fajne
Aczkolwiek jak dla mnie Warszawa jest zawsze ponad i tyle

PS Nazwy wlasne wielka litera - pokazujesz ten swoj szaczunek do nich

@sard
Szczerze mowiac to i w sumie Warszawie na dobre wyszlo - w centrum nie jest naciupane kamienic i waskich ulic - tak jak to w Pradze Czeskiej jest. A to bylaby lipa i to duza.
Co prawda teraz budzet cierpi ze wzgledu na dekret Bieruta...ale to juz jest temat na zupelnie inna dyskusje
Zgłoś
chopen 2012-08-08, 9:38
Rozmowa Krakowiaka z Warszawiakiem
Krakowiak
- my to mamy wawel, kamienic, piękną starówkę, kopiec Kościuszki... można by tak wiele wymieniać-
a Warszawiak na to
- A my mamy metro-
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2012-08-08, 17:59
chopen napisał/a:

Rozmowa Krakowiaka z Warszawiakiem
Krakowiak
- my to mamy wawel, kamienic, piękną starówkę, kopiec Kościuszki... można by tak wiele wymieniać-
a Warszawiak na to
- A my mamy metro-

E,slabe.a co jest najpiekniejsze w sosnowcu?-Autobus do Katowic -Druga sprawa ze obydwa miasta mi sie podobają.Podoba mi sie tez warszawa,i kraków-każde z tych miast ma to coś.Ja pracuje w katowicach,na weekendy jeżde do Tych" okolice paprocan cudo.Tak że nie klocić się dzieci, i ci sza .
Zgłoś
Sitwa8 2012-08-08, 18:44
@phalanx86

Bo jak się wychodzi z dworu to widzisz pole a jak wychodzisz z czworaków to widzisz dwór
Zgłoś
F................m 2012-08-13, 19:33
Hahah so fcking true
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem