Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie ścierwo rasistowskie jak ty to tylko jebnąć na kolanka i strzał w potylice... i fakt nie ruchalbys jej,bo nawet by na takiego garbusa z brzydkim ryjem nie spojrzała
trollem to trzeba umieć być...
Jestem szanującym się rasistą. Nie ruchałbym
A ja owszem. Kto wybrzydza ten nie rucha.
Takie ścierwo rasistowskie jak ty to tylko jebnąć na kolanka i strzał w potylice... i fakt nie ruchalbys jej,bo nawet by na takiego garbusa z brzydkim ryjem nie spojrzała
paweł i gaweł byłby z ciebie dumny kapitanie tęcza
paweł i gaweł byłby z ciebie dumny kapitanie tęcza
Opierdalasz pęto jedno za drugim no i potem fiksacja na punkcie homogenizowanych, często tak mają łyse przygłupy z Białegostoku marzące skrycie o dostaniu w kakao
Opierdalasz pęto jedno za drugim no i potem fiksacja na punkcie homogenizowanych, często tak mają łyse przygłupy z Białegostoku marzące skrycie o dostaniu w kakao
Chciałem zapytać czy jesteś głupi czy tylko udajesz... ale odpowiem sobie sam: udajesz trollu.
Też nie jestem zoofilem...
Przecież prosi na koniec:)
lewackim ścierwem jesteś i tyle
lewackim ścierwem jesteś i tyle
A ty prawackim gównem, takich śmieci jak ty tylko do utylizacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów