📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kurwa gorsze momentami jak cygan, kradnie (czyt. SRA) w danym mu akonto gnieździe, zwanym cywilizacją...
Kolor skóry zobowiązuje
Nie dość że mała ... co gorsza to czarna ...
Mam rozwiązanie tego problemu ... ZABIĆ gówno
Mam rozwiązanie tego problemu ... ZABIĆ gówno
Ale z was rasiści, wstydźcie się, przecież to jeden z nielicznych przypadków kradzieży pośród czarnych Jak możecie oceniać wszystkich czarnych przez pryzmat kilku debili?
A tak na serio, jebać czarnych i inne ścierwa, które nie powinny istnieć.
A tak na serio, jebać czarnych i inne ścierwa, które nie powinny istnieć.
redbaron napisał/a:
Jak umie kraść to czemu nie? Coś w życiu trzeba robić.
Słowa murzyn i robić nie powinny stać blisko siebie, to obelga dla ludzi którzy coś robią.
Się dziwicie wielcy sadyści, mała pewnie nauczona jest od kołyski podpierdalanie czegoś, a dla mamy zrobi wszystko i sama pewnie nie wie dokładnie czym jest kradzież. Matka powinna za to dostać wpierdol.
Umiejętności wyssane z mlekiem czarnej matki.
Nie wiem jak wy, ale ja myślałem na początku, że małe czarne dziecko siedzi matce w torebce, a komórka leży na stole
Nicram1024 napisał/a:
Słowa murzyn i robić nie powinny stać blisko siebie, to obelga dla ludzi którzy coś robią.
To przyjdź sobie pooglądać postępy na polskich placach budowy - zwróć uwagę na zachowanie "pracujących". Choć nie od dziś wiadomo, że Polacy to biali murzyni .
Dlatego czarnych powinno się chipować. Nie żebym coś do nich miał, ale czarne to czarne.
Cytat:
calasty
k***a gorsze momentami jak cygan, kradnie (czyt. SRA) w danym mu akonto gnieździe, zwanym cywilizacją..
cożeś kruwa ćpał stary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów