📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Bo gorzką herbatę pić musiała.
Już prawie było pokazane jak Obama kradnie to biedne białe dziecko to jakiś kurwa Tusk musiał wyskoczyć ;/ arghhh
tylko ze Obama nie kleka przed biskupami i nie lize ich chujow za garstke glosow na wyborach! ostatnio sie troche wzburzyl rydzykiem to zamiast go wykonczyc to ogonek podwinal i nic nie zrobil wiecej sprawa "przycicha" wiadomo wybory nie ma co isc na wojne z sukienkowymi katabasami! i tym sie rozni od Obamy! bo Obama to nawet zmienil zdanie odnosnie polityki finansowej panstwa a tusk zamiast zabrac klerowi te 10 miliardow zl rocznie i zalatac tym dziure to lize tym opaslym kutasom dupy! acha kosciol w USA juz praktycznie zbankrutowal za skandale pedofilskie a w polsce co?! pedofile laza w czarnych sukienkach po ulicach i taka jest roznica! hahaha amerykance trzymaja swiat za jaja a prawica polka czyli peło-pisuar lize jajca watykanskie! kleczcie dalej wolacy katoliccy!
Prozac napisał/a:
tylko ze Obama nie kleka przed biskupami [...] bla bla bla
Radzę wziąć kilka tabletek przed wypowiedzią ...
widać że nawet dzieci poznały się na premierze, chyba że to wnuczka K...
Jeszcze jest różnica tego typu że Obama jest prezydentem Stanów Zjednoczonych a donald jest tylko premierem Polski.
To więc jest różnica
To więc jest różnica
Tusk ma taką fałszywą gębe, że nawet dzieci płaczą
Kurwa. Różnica jest taka, że Tusk jest premierem, a Obama prezydentem .
Z resztą, większy ubaw miałem jak młoda oddała Tuskowi 'medal'. Przecież to jest piękne!
Z resztą, większy ubaw miałem jak młoda oddała Tuskowi 'medal'. Przecież to jest piękne!
główna różnica jest taka że jeden jest żydem a drugi masonem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów