prawie nie widać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jedzie na statek i plynie do polski jako nowka sztuka co jezdzila tylko w niedziele do kosciola
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
@ mare30ks
Może była nówka, może koleś o dziwo jeździł w niedziele tylko do kościoła. Było tak aż do dnia w którym przyszła Kathrina czy jakaś inna suka.
Może była nówka, może koleś o dziwo jeździł w niedziele tylko do kościoła. Było tak aż do dnia w którym przyszła Kathrina czy jakaś inna suka.
igła prosto z ameryki, mały przebieg, pierwszy właściciel, garażowany, lekka ryska po prawej stronie prawie że nie widoczna. Sprzedaje bo potrzebuje szybko gotówki i stad niska cena ;P
a teraz tylko na autostradę sprawdzić ile wyciągnie i człowiek spełniony
eee to jak w kawale...
Sprzedam samochód stan dobry jedna wada 2 rysy...
Dzwoni potencjalny właściciel i pyta : - mówi pan 2 rysy... a czy może mi pan powiedzieć po czym one są ??
Sprzedający bez skrępowania odpowiada : Po Pociągu....
Sprzedam samochód stan dobry jedna wada 2 rysy...
Dzwoni potencjalny właściciel i pyta : - mówi pan 2 rysy... a czy może mi pan powiedzieć po czym one są ??
Sprzedający bez skrępowania odpowiada : Po Pociągu....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów