Kiedy zatrzymujesz 18 latka i już wiesz, że jest to świetna okazja na wypróbowanie nowego tasera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kevlarx napisał/a:
@up
pewnie pyskował. jak nie zamkniesz ryja to skończysz jak on.
Stawiając przecinki w wymaganych miejscach, zaczniesz brzmieć bardziej przekonywająco.
@HAL9000/2 Oczywiście usprawiedliwia to jebanie skrępowanego niczym świnia gnojka paralizatorem w okolice serca przez... ktoś to kurwa liczył?
Lecz się.
"Stop resisting"... że niby co? Chucha w złą stronę?
Lecz się.
"Stop resisting"... że niby co? Chucha w złą stronę?
Idioci. W taki sposób można łatwo kogoś zabić, bo na pewno przed tymi zabawami nie konsultowali się z kardiologiem, czy "pacjent" ma zdrowe serce.
chyba gościo się zapowietrzył, bo taki sam dzwięk słyszę z rur gdy zamknę zawór wodny
Podobno u was w cebulandii policja też się tak z zatrzymanymi zabawia. Prawda to?
Nie kumam. Wcześniej był tu wrzucony filmik, jak gościowi za coś tam przestrzeliwali dłonie i wszyscy się cieszyli jak to dobrze i sprawiedliwie. Tutaj za to samosąd jest potępiany.
HAL9000/2 modle sie za takich jak ty zeby zdychali. i tak szczury nie odchodzicie od komputera wiec jestescie w sumie neutralni w zyciu
jeżeli dobrze kojarzę, paralizato jest do obezwładnienia, a jegomość związany na tronie. co tu obezwładniać?
Loaloa napisał/a:
Podobno u was w cebulandii policja też się tak z zatrzymanymi zabawia. Prawda to?
I to lepiej, aż baterie całe zejdą z taserów.
http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/smierc-igora-na-komendzie-policja-interwencja-byla-uzasadniona,12097070/
jak patrzę na nastawienie niektórych ludzi do innych, co to nie oni, każdy król i królewna, czerwone dywany rozkładać i kłaniać się w pas a oni zachowują się jak chamy, wyzywają i opluwają ludzi dookoła to takie kuracje powinny być legalne. Raz dwa po uświadamiali by sobie, że nie warto być chamem.
HAL9000/2 ty dziwko męska! Specjalnie zatrudnie się w policji, potraktuję cię taserem, nagram video i puszę tutaj filmik z dopiskiem "HAL9000/2 stawiał się wiec mu się należało".. Głąb do potęgi..
maxrudolf napisał/a:
HAL9000/2 ty dziwko męska! Specjalnie zatrudnie się w policji, potraktuję cię taserem, nagram video i puszę tutaj filmik z dopiskiem "HAL9000/2 stawiał się wiec mu się należało".. Głąb do potęgi..
policja to moi koledzy z pracy miernoto
socjalmmv napisał/a:
nie jestem ekspertem ale przy takim ciągłym napierdalaniu, gościu mógł im zejść
jestem ekspertem. nie, chyba, że ma problemy z pikawą albo więcej niż 5 sekund na jeden raz/wstrząs/kopnięcie, nwm jak to nazwać ale więcej niż 5 sec
PS @upy a wy tak pierdolicie, że to jest złe bla bla bla, a bo sąd a bo niewinny etc. a wy to byście może tak nie robili jakbyście mieli trochę władzy i ktoś was wkurwi albo nie chciał gadać ? proszę was no chyba, że jesteście waginatarianami albo pedałami z miękkimi serduszkami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów