Kiedy zatrzymujesz 18 latka i już wiesz, że jest to świetna okazja na wypróbowanie nowego tasera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oczywiście koleś przed rozpoczęciem tego obciętego nagrania był grzeczny i bardzo chętnie wykonywał wszystkie polecenia stąd przywiązanie go do fotela i środki zaradcze
Kuźwa to koszula jest barnie łby!!! ...to tylko koszula jest czarna !!!! Co wy robicie człowiekowi ???
nie jestem ekspertem ale przy takim ciągłym napierdalaniu, gościu mógł im zejść
Jesteśmy gorsi od zwierząt
dennissliwa napisał/a:
Jesteśmy gorsi od zwierząt
Musisz mieć strasznie zaniżoną samoocenę
Zawsze możesz się zabić, skoro czujesz, że twoje życie jest mniej warte, od życia szczura.
TB303 napisał/a:
Musisz mieć strasznie zaniżoną samoocenę
Zawsze możesz się zabić, skoro czujesz, że twoje życie jest mniej warte, od życia szczura.
hehehehhe...
ot prawdziwy obraz władzy wykonawczej, kurwy i pijaki bez sumienia (czyt. przecietni sadole)
HAL9000/2 napisał/a:
oczywiście koleś przed rozpoczęciem tego obciętego nagrania był grzeczny i bardzo chętnie wykonywał wszystkie polecenia stąd przywiązanie go do fotela i środki zaradcze
Nie ważne jaki był, w państwie prawa kary wymierzane są przez sądy, a nie przez klawiszy, którzy torturują niestanowiącego zagrożenia gościa.
@up
pewnie pyskował. jak nie zamkniesz ryja to skończysz jak on.
pewnie pyskował. jak nie zamkniesz ryja to skończysz jak on.
Możecie mówić co chcecie,ale jest to zwykłe znęcanie się. Trzech chłopa napierdala skrępowanego paralizatorem... No w chuj duzo sie nie różnią o tych których łapią..Za to Ci się chowają za "prawem".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów