📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Dublinie nic mnie nie zdziwi. Miasto cudów, tylko takich bardziej syfiarskich. Najlepiej przejechać się ulicami wczesnym rankiem gdy ta cała menażeria wyłazi z pubów, prawdziwe safari.
nic sie nie dzieje
taka historia, że Litwin podobno przyswzedł się wykłucać bo chujowy koks dostał, a tu nagle iropli się wujebało z okolicy, dzielnica nieciekawa, 2 lata tamtędy jeździłem do pracy, East wall Dublin
Spieprzali od niego jakby był uzbrojony... Gdyby to był zwykły pijany kierowca to by go wydarli za fraki a nie się czaili, o co tu chodzi?
bylem raz w Dublinie - podczas zmiany lokalu najebana panna zaczepila zioma z naszej ekipy i chciala mu zrobic laske... tylko dlatego, ze mial irokeza na glowie (jako jedyny zreszta) a panna nigdy nie robila laski kolesiowi z irokezem.
Tamci ludzie to stan umyslu...
Tamci ludzie to stan umyslu...
Ten kraj jest pojebany pod względem patologii jej bezkarności. Tam nawet gazu pieprzowego nie możesz użyć do samoobrony, bo możesz iść siedzieć. Jak ktoś przywali ci w zęby i rozetnie sobie dłoń, a okaże się, że jesteś Polakiem, to odpowiadasz za przekroczenie granicy obrony koniecznej. Tam obroną konieczną jest skulenie się z telefonem przy uchu, dzwoniąc po gardę (tamtejszą policję) i czekanie na rozwój wydarzeń, czyt. wpierdolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów