📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wiem gdzie to, bo sceneria przypomina Stany, muza Japonię, kieruinek Japonię a fury nie pozwalają zlokalizować, także pewnie to Australia, ale powiem jedno: reakcja kierowcy, który zaczął trąbić i reakcja spadniętej laski, która spierdalała aż się kurzyło świadczy o jednym: oboje są z Rosji
Przynajmniej miał mniejsze spalanie
Jak można nie poczuć że nie ma pasażera, albo nie widzieć w lusterku nóg jak spadał???
Może kierowcą jest niewidomy?
Może kierowcą jest niewidomy?
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Ej co to za nuta w tle leci??
jakaś kolęda, chyba przybieżeli do butelki we czterech
japierdole jak to jest że chinczyka poznam po samym darciu ryja specyficznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów