18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Smutas 2013-01-17, 12:56 5
Późna aborcja?
Zgłoś
siwens84 2013-01-17, 15:14 1
Ej co to za nuta w tle leci??
Zgłoś
QKLUX 2013-01-17, 19:51 3
Nie wiem gdzie to, bo sceneria przypomina Stany, muza Japonię, kieruinek Japonię a fury nie pozwalają zlokalizować, także pewnie to Australia, ale powiem jedno: reakcja kierowcy, który zaczął trąbić i reakcja spadniętej laski, która spierdalała aż się kurzyło świadczy o jednym: oboje są z Rosji
Zgłoś
jakniejaktak 2013-01-17, 19:52
Przynajmniej miał mniejsze spalanie
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-17, 20:03
Jak można nie poczuć że nie ma pasażera, albo nie widzieć w lusterku nóg jak spadał???
Może kierowcą jest niewidomy?

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
normale 2013-01-17, 20:04 3
Jak dla mnie to bylo dziecko jadace z ojcem- idiota...
Zgłoś
bedekey 2013-01-17, 20:09
Mógł go jeszcze na koło postawić.
Zgłoś
Muscasa 2013-01-17, 20:48 1
filmik z cyklu "z pamiętnika Katarzyny W. czyli 100 różnych sposobów na pozbycie się dziecka.."

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
markop4321 2013-01-17, 20:55
siwens84 napisał/a:

Ej co to za nuta w tle leci??

jakaś kolęda, chyba przybieżeli do butelki we czterech
Zgłoś
sauciu 2013-01-17, 21:08
@up:
Suchar prima sort...
Zgłoś
Always-zjarany 2013-01-17, 23:31
japierdole jak to jest że chinczyka poznam po samym darciu ryja specyficznym
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów