📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ależ mnie wkurwia znęcanie się nad słabszymi, a już w szczególności nad dziećmi czy też kobietami. Gieroje kurwa wszawe. Się wkurwiłem.
Z jednej strony kurewstwo z drugiej nie wiadomo o co chodzi a baby to też potrafią zaleźć za skórę. Trzy razy w życiu tak miałem, że się kobiety zachowywały jak diabeł wcielony. Knuły, kłamały, wymyślały, wyżywały się jednocześnie grały ofiarę i tak miesiącami. W jednej chwili złowrogo Po czymś takim w najspokojniejszym człowieku budzi się diabeł.
cos odjebala, twierdzi ze jest niewinna/ mialem kiedys malolate co zajebala mi tysiaka pixow tez jak plakala tak twiredzila
ale bohaterzy jebani w dupę
~Angel napisał/a:
Ale tak bez gwałtu ani rozbierania
Poprosiłem, żeby nie rozbierali, bo na hardzie jest mniejszy zasięg; no a gwałcenie to w ogóle odpada, bo nawet z harda mi wyrzucicie!
Byłem zatwardziałym dżentelmenem. Kiedyś naprawdę pod żadnym pozorem nie dałbym uderzyć kobiety. Dziś? No cóż. Poznałem jedną taką, która przekroczyła tyle granic skurwysyństwa, że bym jej nie pomógł, gdyby ktoś ją bił, a właśnie prędzej bym nagrywał. Sam bym nie uderzył, ale cóż...
r061071 napisał/a:
cos odjebala, twierdzi ze jest niewinna/ mialem kiedys malolate co zajebala mi tysiaka pixow tez jak plakala tak twiredzila
Na chuj komuś tysiąc tic-taców
Robertuss napisał/a:
Na chuj komuś tysiąc tic-taców
Może miała dietę na 2000 kcal i idealnie jej spasowało
Druga część mile widziana! Jak ktoś znajdzie, wrzucać.
Marysia była lekko w szoku
Ale ona ma kurwa wielki łeb. Aż wlazłem żeby to napisać.
Komarecka napisał/a:
Jak nie sa znane jak sa znane?! jest druga czesc filmu i opis.
To na co kurwa czekasz?! Lin-ki! Linki!!! Dawej tę drugą część a nie gadasz po próżnicy...
A do autora: Fajne, podobało mi się. No i klimat jest, ładne oświetlenie. Więcej takich filmików płcią piękną proszę!
Joseph_Fritzl napisał/a:
Ale ona ma kurwa wielki łeb. Aż wlazłem żeby to napisać.
Haha, racja, czoło jak zderzak od transita, ale tak samo jak zderzak od transita dobrze przyjmuje uderzenia, więc git!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów