📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pamiętam te filmy puszali je jak byłem w podstawówce czyli z 9-10 lat temu
żeby było realnie ten policjant najpierw powinien postrzelić tego skunksa z wąsami
@mlecz1323
Najbardziej przejebane jest to, że ta piosenka cholernie wpada w ucho.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Najbardziej przejebane jest to, że ta piosenka cholernie wpada w ucho.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Ale jak go tam spotka przy piwnicy parę razy to spoko,może nawet rodzicom go przedstawi..Mały kurwiszonek
Panie autor masz pan tego więcej? : D dzieciństwo się przypomina wrzucaj wszytko co masz z tej serii najlepszy był odcinek z kluczem od domu na szyi albo podziwianie "super" auta !
Satanislaw napisał/a:
Nie sąd Cie skaże pedofilu...
Mówiłem ci żebyś nikomu nie mówił, że to będzie nasza tajemnica
Co to Podrywacze.pl?
wole filmy z happyendem
Albo na kota albo za włosy, wybór należy do ciebie dziewczynko (wyglądająco jak chłopiec)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów