📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ostre jebanko, to się może zdarzyć.
Błagam was, obecnie to pedofile chodzą na nauki jebania do dzieci z przedszkola i podstawówki.
No i gdzie te kotki...
...pierdolony zwyrodnialcu.
...pierdolony zwyrodnialcu.
Jak byłem w podstawówce to nam na lekcji wychowawczej ten film pokazywali jak i parę innych o podobnej tematyce (np żeby nie nosić klucza na szyi, żeby nie brać cukierków od nieznajomych itp. itd.). Pod względem edukacyjnym bardzo fajne filmy, trafiają do młodych głów.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
@up Hmmm, po wielu godzinach sprawdzania profili i danych razem z rodziną stwierdzam, że to jest Pewner !
angel napisał/a:
Stary numer z tymi kotkami ale parę razy dałem się nabrać.
Mówiłem ci żebyś nikomu nie mówił, że to będzie nasza tajemnica
Jest więcej części...
Kiedyś na okrągło w szkole to puszczali aby dzieciaków nauczyć czegoś mądrego i pożytecznego w życiu.
Kiedyś na okrągło w szkole to puszczali aby dzieciaków nauczyć czegoś mądrego i pożytecznego w życiu.
Akurat, pedofil się podda, kiedy mu się powie, że się nigdzie nie chodzi z obcymi. Bullshit.
puszczali mi to w szkole:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów