Widać też kulturę białych ludzi, że widząc zwadę dwóch białych ludzi, nie próbują uspokajać, wcinać się między wódkę a zakąskę, nie walą z partyzanta. Dwaj biali wyjaśnili sobie niesnaskę i powrócili do oglądania meczu, nie przeszkadzając nikomu. Tak to powinno wyglądać.
Kto interesuję się rugbami ten pedał,gej i kurwa lpgdowska. Do utylizacji i jazda z kurwami!!!
ty to chyba dawno nie ruchałeś że tak frustracją zioniesz XD
Widać też kulturę białych ludzi, że widząc zwadę dwóch białych ludzi, nie próbują uspokajać, wcinać się między wódkę a zakąskę, nie walą z partyzanta. Dwaj biali wyjaśnili sobie niesnaskę i powrócili do oglądania meczu, nie przeszkadzając nikomu. Tak to powinno wyglądać.
biali to nie zwierzęta jak nigry :3
Powiedziałbym nawet, ze nigdy nie ruchał
Kto interesuję się rugbami ten pedał,gej i kurwa lpgdowska. Do utylizacji i jazda z kurwami!!!
Kolejny od krzyczenia jazda z kurwami i pierwszy do spierdalania
Jak nie ruchałem?? Dziś przecież ruchałem Twoją dziewczynę. Zapytaj się jej.
Kto nie rozróżnia futbolu amerykańskiego od rugby ten chodzi do Dąbrowy na plebanie a później jest obolały i zawstydzony
ja pierdole moja babcia 96 lat lepiej gardę trzyma
często się z nią napierdalasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów