📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i znów widzimy atak agresywnego z natury białego człowieka na spokojnego afroamerykanina... te niekończące się frustracje bo jestem czarny
Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk bierze odwet za lata niewolnictwa. Oczywiście niewolnikami były od zarania dziejów wszelkie cipy które dały się podbić innym ludom i nie spierdalały umiejętnie przed siatką. Dotyczyło to całego świata a więc były to i czarne i białe i żółte cipy, ale biały albo żółty niewolnik jest ok, za to czarny to już kurwa rasizm. No chyba, że jest niewolnikiem innego czarnego, to wtedy udajemy że nie ma problemu lub sprawdzamy czy nie ma czasem ropy.
Ci na górze coś pierdolą bez sensu a jedyne co ważne to GDZIE JEST CIĄG DALSZY???????
Ojejku. W cywilizowanym ełropejskim kraju takie rzeczy? To jednak nie polactwo rozrabia?
vulkodlak napisał/a:
Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk bierze odwet za lata niewolnictwa. Oczywiście niewolnikami były od zarania dziejów wszelkie cipy które dały się podbić innym ludom i nie spierdalały umiejętnie przed siatką. Dotyczyło to całego świata a więc były to i czarne i białe i żółte cipy, ale biały albo żółty niewolnik jest ok, za to czarny to już kurwa rasizm. No chyba, że jest niewolnikiem innego czarnego, to wtedy udajemy że nie ma problemu lub sprawdzamy czy nie ma czasem ropy.
Poprawność polityczna jest najważniejsza na świecie misiu
I chuj z faktami, że to nie biały człowiek wymyślił niewolnictwo i z faktem, że bambusów z Afryki kurwa nie łapano w siatki tylko wodzowie sami ich sprzedawali.
Teraz to kurwa ciągle biały zły chociaż to biały stworzył praktycznie cały cywilizowany świat. Potem udostępnił swoje wynalazki innym a teraz kiedy już zasadniczo wszyscy są równi to tylko czarny ciągle ma jakies jebane roszczenia aby traktowano go lepiej niż innych.
Bez białych to te murzyny w Afryce do dnia dzisiejszego uczyłyby się tylko jak się ogień rozpala, poluje, gotuje i robi lepianki z gówna.
Chociaż z tym poluje i gotuje to jak widać nadal jest problem.
Aż się wzruszyłem
Wysiadł bym z auta i bił brawo.
vulkodlak napisał/a:
Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk...
No i tutaj już powstają wątpliwości co się stało jak rozłożył nogi... Chyba się pogodzili
powinien zabić tego dzikusa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów