Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te gówniaki pewnie nie wiedzą że według polskiego prawa posiadanie łusek jest karane tak samo jak posiadanie broni tudzież amunicji i grozi za to 8 lat więzienia.
W domu posiadam około 20/15 łusek
Teraz zadzwoń na policję i powiedz im, że mam nielegalnie łuski po pociskach
Te gówniaki pewnie nie wiedzą że według polskiego prawa posiadanie łusek jest karane tak samo jak posiadanie broni tudzież amunicji i grozi za to 8 lat więzienia.
W domu posiadam około 20/15 łusek
Teraz zadzwoń na policję i powiedz im, że mam nielegalnie łuski po pociskach
heh witamy w polsce.w skurwionej zapyziałej,zjebanej polsce.proszę niech ktoś spuści atomówkę na ten kraj.
Jak w Polsce się nie podoba to zapraszam do "nowoczesnych" Niemiec lub Francji.
Akurat jestem w wojsku i często biorę udział w takich uroczystościach to ci mogę ten fenomen wytłumaczyć. Otóż bardzo często na próbach jest taka informacja: "pada komenda na prawo patrz ale wy patrzycie na sztandar" (albo na flagę, albo na gościa honorowego itd itd.) Chodzi o to że nie wiadomo, w jakim miejscu będą stały pododdziały, tego dowiadują się na miejscu dopiero. Jest mnóstwo czynników które na to wpływają. Częst jest tak że nie ważne czy pada komenda na prawo, czy na lewo, żołnierz patrzy na wprost, bo akurat tak stoi pododdział, tylko akcentuje to uniesieniem brody.
Takie trochę kulawe tłumaczenie. Troche czasu w wojsku spędziłem, wiec nie tłumacz tych debili z filmiku. Jeśli chodzi o kompanie honorową to wszystko zawsze jest dopięte na ostatni guzik. Nie ma miejsca na błędy. Przed wyjściem z kompanii wszystko jest omówione sto razy. A na filmiku widzimy debili. Może to kogoś urazi ale niestety to prawda, że te debile broni do łap nie powinny dostać.
A tak na marginesie. Jeśli pada komenda to ją wykonujesz niezależnie od sytuacji. Niewypał, zaciecie, jeden chuj. Pada komenda i chobyś miał patyk w rece to robisz pif paf. Na filmiku widzimy zbieranin imbecyli. Bo jako były "trep" inaczej nie moge tego nazwac.
Akurat jestem w wojsku i często biorę udział w takich uroczystościach to ci mogę ten fenomen wytłumaczyć. Otóż bardzo często na próbach jest taka informacja: "pada komenda na prawo patrz ale wy patrzycie na sztandar" (albo na flagę, albo na gościa honorowego itd itd.) Chodzi o to że nie wiadomo, w jakim miejscu będą stały pododdziały, tego dowiadują się na miejscu dopiero. Jest mnóstwo czynników które na to wpływają. Częst jest tak że nie ważne czy pada komenda na prawo, czy na lewo, żołnierz patrzy na wprost, bo akurat tak stoi pododdział, tylko akcentuje to uniesieniem brody.
Cezar co ty pierdolisz za farmazony... gdzie ty służysz chłopaku ? ja wiele lat wysłużyłem w 20 Brygadzie Zmechanizowanej i an misje latałem i nie ma tak, że na uroczystościach dowiadujesz się "na miejscu" Zgrane wojsko wie co i jak gdzie i kiedy.... już nie służę odkąd durny pis doszedł do władzy bo mam swój honor, ale ty to chyba max w ot jesteś, albo tak ja mówiłem kolegom teraz zamiast wojska będą pizdy udające żołnierzy .... dlatego większość prawdziwych zawodowych weteranów odeszła z Polskiej Armii. Prawda jest taka, że piechota Wojska Polskiego to jebani harcerze w znacznej większości.
Cezar co ty pierdolisz za farmazony... gdzie ty służysz chłopaku ? ja wiele lat wysłużyłem w 20 Brygadzie Zmechanizowanej i an misje latałem i nie ma tak, że na uroczystościach dowiadujesz się "na miejscu" Zgrane wojsko wie co i jak gdzie i kiedy.... już nie służę odkąd durny pis doszedł do władzy bo mam swój honor, ale ty to chyba max w ot jesteś, albo tak ja mówiłem kolegom teraz zamiast wojska będą pizdy udające żołnierzy .... dlatego większość prawdziwych zawodowych weteranów odeszła z Polskiej Armii. Prawda jest taka, że piechota Wojska Polskiego to jebani harcerze w znacznej większości.
Niestety masz kolego racje. Żal patrzec na to co teraz sie w monie odpierdala. Debile z łapanki od szweja po trepa. Pozdro od zmechola 15WBKPanc- 17WBZ.
Komenda jest kurwa komenda! i nie ma pierdolenia! Jak jest sztandar po lewej to komenda na lewo patrz, tak samo przy oddawaniu honorów dowódcy.
armia macierewicza. Te chłopki są całe w strachu teraz bez wojny będzie wojna to będą uciekali
Docenisz "armie Macierewicza" gdy przyjdą Cię wyciągnąć osranego jak woda Cię zaleje lub dopadnie inna klęska żywiołowa.
Ty też jesteś gówniak! Polskie prawo zabrania posiadania prochu i spłonek.
A były takie fajne rozrywki na kompanii :
- pogrzeb żółwia
- pogrzeb peta
- telefon do domu
- chrupiąca jajecznica
- obierak
- pionowanie wozu
- żabki po obiedzie
- kopanie rowów stąd do południa.
i wiele wiele innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów