Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak tam musiało jebać
Szyby w pociągach są grube, bez młota albo łomu raczej nic nie zrobisz, no i jeszcze ostre krawędzie zostają.....
Co ty pierdolisz? Są normalnej grubości i często mloteczek do zbijania szyby jest w przedziale. Ale tak to jest jak się siedzi w piwnicy całe życie i pisze głupie komentarze a w życiu się pociągiem nie jechało nawet.
Przez chwilę myślałem, że to jakaś zadyma pod budką z kebabem i typ im nie chce sprzedać falafela, a tu taki zonk
Jak tam musiało jebać
Kolejny debil który próbuje być śmieszny. Sam tytuł wszystko opisuje a ty twierdzisz, że myślałeś, że to budka z kebebem? Naprawdę? Jak tam musiało jebać? Tam było mega gorąco pecie a jebie to u ciebie w domu.
Nikt nie wpadł na pomysł żeby gnoja dobić, a nie na żywca piec, ale chuj tam, tak świeżo upieczone mięso będą ze smakiem wpierdalać, aż się uszy będą trzęsły i pozostaną same gołe kości.
Dobrze, że wodą polewali, bo by wyszło za suche.
Nie każdego stać, żeby odpierdolić taki grill z pociągu.
Kolejny cwaniaczek siedzący w piwnicy i piszący głupoty. Twój komentarz jest najgłupszy jaki czytałem w tym roku. Mam nadzieję, że jak kiedyś będziesz miał syna to spotka go ten sam los co tego gościa z pociągu a ja napiszę taki sam głupi komentarz pod filmem i będę miał bekę.
Co ty pierdolisz? Są normalnej grubości i często mloteczek do zbijania szyby jest w przedziale. Ale tak to jest jak się siedzi w piwnicy całe życie i pisze głupie komentarze a w życiu się pociągiem nie jechało nawet.
Kolejny debil który próbuje być śmieszny. Sam tytuł wszystko opisuje a ty twierdzisz, że myślałeś, że to budka z kebebem? Naprawdę? Jak tam musiało jebać? Tam było mega gorąco pecie a jebie to u ciebie w domu.
Kolejny cwaniaczek siedzący w piwnicy i piszący głupoty. Twój komentarz jest najgłupszy jaki czytałem w tym roku. Mam nadzieję, że jak kiedyś będziesz miał syna to spotka go ten sam los co tego gościa z pociągu a ja napiszę taki sam głupi komentarz pod filmem i będę miał bekę.
Gościu siedzi w okienku jak pani Jadzia co sprzedaje zapiekanki z Niewiadówki, stado ciapaków rzuca w sąsiednie szyby kamieniami zamiast użyć sensownie tego kija do podważenia okna. Typ z gaśnicą, który jebnął wszystkim ratującym po mordzie proszkiem zamiast podać ją gościowi do środka aby kupił sobie kilka sekund więcej. Młoteczek do zbijania szyb pewnie zajebali tego samego dnia gdy pociąg ruszył na trasę, a nawet jakby tam był to wątpię żeby ten typ wiedział do czego służy. Ciapak za miejsce siedzące w pociągu jest skłonny zginąć bo alternatywa to podróż na dachu.
Z czego tu nie drwić?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów