📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanego mu brzucha bucha:
Buch - jak gorąco!
Uch - jak gorąco!
Puff - jak gorąco!
Uff - jak gorąco!
Żar z rozgrzanego mu brzucha bucha:
Buch - jak gorąco!
Uch - jak gorąco!
Puff - jak gorąco!
Uff - jak gorąco!
No a już myślałem, że nie zagaszą tego pożaru.
Teraz mogą go wyciągnąć.
Małe okienka mają zapobiegać nadmiernemu wychylaniu się lub wyskakiwaniu. Bezpieczeństwo przede wszystkim.
Teraz mogą go wyciągnąć.
Małe okienka mają zapobiegać nadmiernemu wychylaniu się lub wyskakiwaniu. Bezpieczeństwo przede wszystkim.
Coś ten allah w chuja leci hehehe
Nikt nie wpadł na pomysł, żeby zamknąć to okno i wybić szybę? Chujowa śmierć, ale niezbędna żeby umarł.
Spali się z jednej strony. Powinni go obrócić
jijal23371 napisał/a:
Nikt nie wpadł na pomysł, żeby zamknąć to okno i wybić szybę? Chujowa śmierć,
Nikt nie wpadł na pomysł żeby gnoja dobić, a nie na żywca piec, ale chuj tam, tak świeżo upieczone mięso będą ze smakiem wpierdalać, aż się uszy będą trzęsły i pozostaną same gołe kości.
Dobrze, że wodą polewali, bo by wyszło za suche.
Nie każdego stać, żeby odpierdolić taki grill z pociągu.
Gość z gaśnicą przyćmił bohatera filmu.
Nagranie powinno zostać pokazane rządzącym tego wspaniałego kraju gdzie zdarzenie miało miejsce. I Te osoby powinny podjąć odpowiednie decyzje aby w przyszłości do takich zdarzeń nie dochodziło.
Dobrze, że wybili sąsiednie okienka. Ogień bardzo się męczył, żeby się rozprzestrzenić, a tak... szybko poszło.
Dobrzy sadyści jeszcze okna wybijali co by ogień miał więcej tlenu i jeszcze szybciej dopadł szczęśliwca widać edukacja w ich stronach jest na najwyższym poziomie
Dziwnie to wygląda.
Pomijając fakt, że mógłby się przez to okno zwyczajnie zmieścić, to mógłby je jeszcze ewentualnie zamknąć, zbić szybę i wtedy wyjść. Pewnie by się poranił, ale to chyba lepsze niż spalenie żywcem. Te gaśnice też mogliby przez te okienko próbować gasić zamiast wybijac nią okno w sąsiednim wagonie. Ehh co za gownokraj
Pomijając fakt, że mógłby się przez to okno zwyczajnie zmieścić, to mógłby je jeszcze ewentualnie zamknąć, zbić szybę i wtedy wyjść. Pewnie by się poranił, ale to chyba lepsze niż spalenie żywcem. Te gaśnice też mogliby przez te okienko próbować gasić zamiast wybijac nią okno w sąsiednim wagonie. Ehh co za gownokraj
Mimo wszystko szkoda chłopa, straszna śmierć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów