Tępa dzida w czerwonym samochodzie nie ustąpiła pierwszeństwa przejazdu i wjebała się z całym impetem w inny samochód.
Tępa dzida w czerwonym samochodzie nie ustąpiła pierwszeństwa przejazdu i wjebała się z całym impetem w inny samochód.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie tylko na polach ale i na pobliskich drogach pełno buraków i to od dawna, czasem trzeba zwolnić i upewnić się gdy sytuacja wydaje się nie dla wszystkich oczywista.
JA PIERDOLĘ!!!!!!!
Co Ty za głupoty piszesz??!!!
Chyba, że jesteś z tych pojebów co jak "ofiara" tego zdarzenia (jak go nazywasz szary) jadąc prosto dajesz kierunkowskaz w prawo.
Widuję takich debili - ciekawe kto to wymyślił, bo na kursach tak nie uczą.
jestem z tych pojebów którzy włączają zawsze kierunkowskaz bo wiem że sie trafi pojeb który nie czyta znakow.
a skad taka moja teoria - bo tak mnie nauczono i chuj
Komentujac wszystkie idiotyzmy wypisane powyzej:
1. Kierowca musi dac kierunek w lewo w tym przypadku. Nie musiałby gdyby znak miał pogrubiony łuk, a nie droge z kątem 90 stopni.
2. Kierowca musi dac kierunek w prawo bo zjezdza z drogi głównej.
3. Jezeli kierowca nie dal kierunku w lewo to i tak WINA JEST samochodu który się w niego władował.
4. Jeżeli kierowca dał kierunek w prawo to wina jest kierującego ale za chuja mu tego nie udowodnisz że to zrobił, jeśli nie masz nagrania, więc jesteś na straconej pozycji.
4. A odnośnie zielonej strzałki. Rób tak dalej koleś, aż trafisz na kogoś kto specjalnie zjedzie ze swojego pasa na "twój wolny pas" w momencie jak bedziesz wyjeżdzał. WINA JEST TWOJA.
Nie ma sie co dziwic ze wypadków jest tyle - skoro ogromna czesc sadistica ma zielone pojecie o jezdzie. Mam nadzieje ze to gimbaza bez prawka pisze te komentarze.
Na skrzyżowaniu na filmiku też są te linie, a przynajmniej widać je z jednej strony. Czy one całkowicie zmieniają sposób jazdy na skrzyżowaniu, że droga w lewo zamienia się w drogę prosto?
I co się dzieje na skrzyżowaniu z pierwszego obrazka, kiedy np. linie będą niewidoczne?
Ludzie jestescie tragiczni jezeli chodzi o przepisy ruchu drogowego. W kazdym takim temacie stado niedorozwojów ośmiesza sie coraz bardziej.
Komentujac wszystkie idiotyzmy wypisane powyzej:
1. Kierowca musi dac kierunek w lewo w tym przypadku. Nie musiałby gdyby znak miał pogrubiony łuk, a nie droge z kątem 90 stopni.
2. Kierowca musi dac kierunek w prawo bo zjezdza z drogi głównej.
3. Jezeli kierowca nie dal kierunku w lewo to i tak WINA JEST samochodu który się w niego władował.
4. Jeżeli kierowca dał kierunek w prawo to wina jest kierującego ale za chuja mu tego nie udowodnisz że to zrobił, jeśli nie masz nagrania, więc jesteś na straconej pozycji.
4. A odnośnie zielonej strzałki. Rób tak dalej koleś, aż trafisz na kogoś kto specjalnie zjedzie ze swojego pasa na "twój wolny pas" w momencie jak bedziesz wyjeżdzał. WINA JEST TWOJA.
Nie ma sie co dziwic ze wypadków jest tyle - skoro ogromna czesc sadistica ma zielone pojecie o jezdzie. Mam nadzieje ze to gimbaza bez prawka pisze te komentarze.
Uzupełnij swe "rewelacje" o konkretne zapisy Kodeksu Drogowego.
A co powiecie o takich sytuacjach?
Na skrzyżowaniu na filmiku też są te linie, a przynajmniej widać je z jednej strony. Czy one całkowicie zmieniają sposób jazdy na skrzyżowaniu, że droga w lewo zamienia się w drogę prosto?
I co się dzieje na skrzyżowaniu z pierwszego obrazka, kiedy np. linie będą niewidoczne?
Obrazek
Obrazek
Ciulik mrseev, który jedyne czym jeździł - to w grze na play - jadąc prosto daje kierunkowskaz - sam napisał.
Ciekawi mnie co robi, gdy skręca - ma podwójny kierunkowskaz? Może włącza awaryjne? Hmmmmm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów