Bo liczy się wnętrze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up a tam pierdolisz ktoś ma fajną zajawkę i wiedzę na ten temat. Jak odrestaurował by jeszcze środek do reszty, poprawił blacharsko i wpierdolił fajny sinik to byłby fajny wóz. Jeśli ktoś ma pasję i jeszcze zna się na tym to czemu miał by tego nie robić... Takie przeróbki wymagają przede wszystkim dużo czasu, a jeśli koleś go ma i jeszcze trochę grosza przy duszy to niech działa. Później fajny filmik może wpadnie jak taki skrzyniak z nowym sercem i powłoką się prezentuje
@up i tu się mylisz, ale jeśli ktoś nie ma wiedzy, umiejętności i do tego potrafi tylko na wszystko dookoła narzekać... o czym my tu rozmawiamy zresztą. Twoim życiowym celem stało się komentowanie i obrażanie innych nacji, ludzi i chuj wie jeszcze czego
Więc jeśli to Twoja pasja to się nią zajmuj, ale nie przypierdalaj się do ludzi, którzy potrafią coś więcej niż tylko klepać w klawiaturę swoje żale, oburzenia i ogólną nienawiść do wszystkich i wszystkiego
Więc jeśli to Twoja pasja to się nią zajmuj, ale nie przypierdalaj się do ludzi, którzy potrafią coś więcej niż tylko klepać w klawiaturę swoje żale, oburzenia i ogólną nienawiść do wszystkich i wszystkiego
Jesteście obydwoje jebnięci, a kto się jara motoryzacją ten ciota i chuj.
@Rebeliant_ZPF i po co te nerwy to jest twój największy argument i sam go poprzez klawiaturę przelałeś na komentarz Lecę dzieciakom naleśniki zrobić, bo to dużo fajniejsze i bardziej kreatywne zajęcie niż tłumaczenie tobie tego o czym nie masz najmniejszego pojęcia i nie wysilaj się już, bo się spocisz
Trafnie, aczkolwiek wyjątki od reguły..
"Często prowadzę z sobą długie rozmowy i jestem przy tym tak mądry, że czasami nie rozumiem ani jednego słowa z tego, co mówię".
Trafnie, aczkolwiek wyjątki od reguły..
"Często prowadzę z sobą długie rozmowy i jestem przy tym tak mądry, że czasami nie rozumiem ani jednego słowa z tego, co mówię".
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@up: Człowieku... Chuja o mnie wiesz.
Twoje komentarze na sadolu mówią o tobie wiele...
Rebelianta jak typowego Janusza, boli fakt, że ktoś ma pieniądze i może sobie pozwolić na takie coś
Te gadżety droższe niż cały samochód.
Prędzej bym obstawiał, że to raczej rama z silnikiem, komputerem wiązkami, skrzynią i napędami, na którą nałożył budę ze starego flatbeda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów