Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Nocny kulig - teraz popularne
🔥 ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piecia24 2012-03-23, 7:40
Ja bym zamknął w getcie, karmiłbym bezdomnymi psami i kotami. Problem głodu - rozwiązany, problem z bezdomnymi kotami i psami - rozwiązany, no i największy problem - nie będzie jebanych Moresów. Dla zabawy dałbym im kilof i by zapierdalali.
Zgłoś
M................n 2012-03-23, 7:44 14
Kurwa jak tak można? Pierdolone brudasy do roboty za 70 euro dziennie nie pójdzie ale żebrać albo kraść to śmiało i stawiać dom w Cyganii.
Ja też buduję dom a jakoś ani grosza z niczyjego nie chcę zabrać tylko ciężko pracuję i liczę na pomoc rodziców i teściów. Nie wiem co ten dokument miał na celu ale jak sądzę wzbudzenie litości do tak ciężko im się żyje. Nie wiem.
Ja po tym jeszcze bardziej ich nienawidzę. Kurwy i złodzieje. Brud społeczeństwa.
Zgłoś
Mom and Death 2012-03-23, 7:53
Przecież polacy to też złodzieje
Zgłoś
Robajson 2012-03-23, 8:29 1
Pod mur i kula w łeb.
Zgłoś
t................0 2012-03-23, 9:00 2
Najbardziej to mi żal polaczków wrzucających po 2-5zł cygankom ze słodkimi oczyma i niby małą córeczką bez butów pod dworcami i sklepami.

A w sumie tym kurwą powinnien rząd zapewnić dom, jedzenie, szkole ,prace. A po Miesiącu im powiedzieć SUPRAJ KURWY WYPIERDALAĆ BIERZEMY WSZYSTKO CO WASZE!. Tak po chamsku o!
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-03-23, 9:20 2
Kurde, nie mogłem znaleźć oryginalnego filmiku, który pięknie posumowuje ten dokument, tylko ten chujowy remix. Ma ktoś może link do oryginału?

Zgłoś
b................c 2012-03-23, 9:29
Nieletni cyganie to 1/3 złodziei w mieście... 2/3 to ich rodzice.
Zgłoś
Z................y 2012-03-23, 9:29
Mom and Death napisał/a:

Przecież polacy to też złodzieje

Hyy jak w ogóle śmiesz tak mówić, dla większości tutaj Polacy to rasa panów, jedyne co osiągnęli to biały kolor skóry, który miał im dać przepustkę na zachodzie
Zgłoś
ssiruuvi 2012-03-23, 10:05 3
rumuńscy cyganie.. ale kombo, prawie jak czarni żydzi
Zgłoś
kamillo16 2012-03-23, 10:16
pierdolone nieroby
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-03-23, 10:25
Małe chołdysy jebane.
Zgłoś
W................y 2012-03-23, 10:34
Najbardziej poruszył mnie początek tego filmu dokumentalnego , gdzie w Hiszpanii w kraju który jest rozwinięty ponad przeciętność są cyganie którzy zarabiają w taki sposób , eh.Miałem okazję być w Hiszpanii nie raz na wakacjach , miałem okazję napotkać tutejszych złodziejaszków przy bankomatach.Ludzie nie zachowują się tak jak było na filmie , człowiek agresywnie do tego podchodzi i bardzo dobrze , to podobna zasada " dasz mu palec , weźmie całą rękę " na tym to polega.Dlaczego nie zwalczają tego w Hiszpanii otóż jest kryzys gospodarczy , dlatego też pieniądze należy tam inwestować a nie wydawać na takie sprawy.Co do Mediolanu dziwi mnie to że włosi nie potrafią sobie z tym poradzisz , z tego co pamiętam we Włoszech była największa mafia narkotykowa która zbijała tam miliony;) tyle na temat , eksperci
Zgłoś
mnichu20 2012-03-23, 10:36 1
Może to i dzieci ale czy tylko ja oglądając ten program miałem ochotę wyjebać kopa takiemu bachorowi?
Zgłoś
amb 2012-03-23, 10:50 1
powinni im za darmo dawac heroine. moze sami sie wytruja...
Zgłoś
J................K 2012-03-23, 11:34
A "mądrale", jak z linka "Pyta.pl i problem rumuńsko-cygański" dalej będą mylić Rumunów z Cyganami. I nic im nie da tłumaczenie, bo tłuk do końca życia pozostanie tłukiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem