📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Gościu dobrze powiedział... to nie my jesteśmy rasistami, to oni nie potrafią żyć w naszym społeczeństwie;] I na tym zakończyłbym wszelkie rozmyślenia.
Właśnie te wszystkie brudasy powinni zapieprzać do roboty. A najlepiej niech giną i przepadną raz na zawsze.
najgorsza jest ta zjebana mentalnosc - tu nakradne, bo chate buduje u siebie na wypiździejewie. Tutaj cytat małej brudaski z poczatku filmu: "Bo co, nie można? Kto mi zabroni". Przerażające co sie w tych ciapatych głowach dzieje.
Dlatego we Francji swego czasu była słuszna, choć nie do końca udana akcja zsyłania rumcajsów z powrotem do Rumunii i trochę to zmniejszyło ich ilość.
"Największym problemem jest nie dostrzegać go. " powiedziała kiedyś pewna pani, ja dodałbym że brak próby zwalczania go już w zarodku. Raz pozwolili im się osiedlać w krajach zachodnich, to już nie da się z nimi wygrać w sposób zgodny z prawem.
"Największym problemem jest nie dostrzegać go. " powiedziała kiedyś pewna pani, ja dodałbym że brak próby zwalczania go już w zarodku. Raz pozwolili im się osiedlać w krajach zachodnich, to już nie da się z nimi wygrać w sposób zgodny z prawem.
najgorsze jest to ze nic nie mozna im zrobic, chodzby u nas w kraju gdzie takie male cos truje Ci 'daj zlotowke'. Czasami chcialbym miec glocka 18 i prawo do utylizowania szkodnikow...
Z jednej strony to niezbyt fajnie się czyta te komentarze, a z drugiej to właśnie dzięki takiej ksenofobii i uprzedzeniom rasowym, wyznaniowym i innym, nie mamy takiego multikulturowego burdelu jak na zachodzie, gdzie kraje borykają się nie tylko z Cyganami, ale i Arabowie, murzyni i cała reszta tej bandy, która przyjechała po wysoki socjal, gdzie bezrobotny ma gdzie mieszkać, samochód i nowy telefon komórkowy. I wstyd to przyznać, ale Polacy też (nie wszyscy oczywiście) pojechali m.in. do Anglii, bo tam są wysokie zasiłki.
Nie wiemy jak zarobić -.-
No kurwa bardzo trudne, do roboty iść a jak nie to do pieca.
Bachory nie skończą nawet podstawówki i później płacz że nawet do łopaty ich nie chcą... A no tak zapomniałem, lepiej kraść całe życie.
No kurwa bardzo trudne, do roboty iść a jak nie to do pieca.
Bachory nie skończą nawet podstawówki i później płacz że nawet do łopaty ich nie chcą... A no tak zapomniałem, lepiej kraść całe życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów