📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Autor musiał być dobrze skwaszony,racja - ale ja po kwasie wolałbym tego nie oglądać
niesamowicie chhore to jest ;oo
ktoś musial chyba albo brac jakies proochy albo byc powarznie chorym ....
Chciałbym poznać autora tej animacji, jest genialna,ale trzeba mieć mozg żeby coś takiego stworzyć...
umysłowy terror
lalunia94 napisał/a:
powarznie
litości...
Trippy
Na trzezwo mam stracha po tym a po kwasie albo zjarany to bym wyskoczyl przez okno to sie zle wkreca ludzie
moją dawkę śmiertelną dragów ten pomysł przekroczył w pierwszych 30 sekundach
Konkretnie psychodeliczne i faktycznie kwaśne, tyle że taka ilość erotycznych odniesień trochę do LSD czy grzybów nie pasuje - po prostu się na tripie takich myśli nie ma a sam filmik obejrzany pod wpływem tych środków to murowany badtrip.
Piwo dla autora postu i dla Issandera, bo gra i opowiadanie o których wspomniał są faktycznie rewelacyjne.
Piwo dla autora postu i dla Issandera, bo gra i opowiadanie o których wspomniał są faktycznie rewelacyjne.
lalunia94 napisał/a:
niesamowicie chhore to jest ;oo
powarznie
szacun kooleśśśka
Luxno bo luźno, ale całość podąża za treścią książki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów