Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szarpnięcie się o Jarka o Donalda innych i w waszych małych niedołężnych rozumkach nawet nie wytworzy się świadomość że oni mają was w dupie i robią wszystko by przy władzy być. Co dobrego zrobił Jarek czy Donald ? Już za chwilę unia będzie ci mówić jak i kiedy masz srać a jak nie unia to ktoś inny. Żadna władza ani rząd nie robi nic by było ci lepiej oni robią to co im ktoś każe. Teraz lewaki na świecie mają głos i oni będą żreć schabowe a wy kotlety robaczane. Wybory są po to by hamować zjebow. Ale nie martwcie się istnieje kamyk w kosmosie co zmierza w naszym kierunku z przeznaczeniem unicestwienia wszystkich tylko kiedy nie wie nikt ale że jest to pewne jak nic .
Jedni i drudzy to jebane nieroby, zapatrzone w kasę, władzę i własny interes, ale czymś innym jest robienie w chuja ludzi w zaciszu gabinetów i w miarę dać im żyć, niż kraść patrząc tym ludziom w oczy i śmiejąc się, traktując ich jak debili, którzy jeszcze na nich głosują, rozdawać publiczną kasę na prawo i lewo, zacisnąć sznur ludziom na jajach, i mówić że to dla ich dobra. Mam pisać o willa+, zakazie aborcji, mandatach z dupy, pałowaniu, szpiegowaniu, kłamstwie smoleńskim, okradaniu ludzi na cenie paliwa, i setki innych? Te kurwy powinny być skazane z paragrafu o działanie w zorganizowanej grupie przestępczej i zabranie im całego majątku, włącznie z majątkiem rodziny, żeby już innej kurwie NIGDY nie przyszło to do głowy, a oni nie powinni wyjść z pierdla przez najbliższe 20 lat. W Chinach wszyscy dostaliby czapę po dwudniowym procesie. Ech...
Jedni i drudzy to jebane nieroby, zapatrzone w kasę, władzę i własny interes, ale czymś innym jest robienie w chuja ludzi w zaciszu gabinetów i w miarę dać im żyć, niż kraść patrząc tym ludziom w oczy i śmiejąc się, traktując ich jak debili, którzy jeszcze na nich głosują, rozdawać publiczną kasę na prawo i lewo, zacisnąć sznur ludziom na jajach, i mówić że to dla ich dobra. Mam pisać o willa+, zakazie aborcji, mandatach z dupy, pałowaniu, szpiegowaniu, kłamstwie smoleńskim, okradaniu ludzi na cenie paliwa, i setki innych? Te kurwy powinny być skazane z paragrafu o działanie w zorganizowanej grupie przestępczej i zabranie im całego majątku, włącznie z majątkiem rodziny, żeby już innej kurwie NIGDY nie przyszło to do głowy, a oni nie powinni wyjść z pierdla przez najbliższe 20 lat. W Chinach wszyscy dostaliby czapę po dwudniowym procesie. Ech...
No tak masz rację jak opierdole ci mieszkanie i nie będziesz wiedział kto i jak to jest ok a jak opierdole ci mieszkanie i będziesz wiedział że to ja i nic nie będziesz mógł mi zrobić to już nie ok . Wynik mieszkanie zostało opierdolone a to nie powinno się wydarzyć. Nie ma różnicy jesteś ojebany z dóbr na które zapierdalales pół życia. Nic nie zrozumiałeś TVN albo szwagier wyprał ci mózg
Nie ważne co dzisiaj robiłeś, ważne
Ważne, by wyraz „nieważne” pisać jak Polak.
Wykształcony.
;>
Ad rem: gdyby nie te cholerne pachołki, to można by rozważyć działanie dla dobra Polski.
Ale za mała prędkość, więc to wygrałoby kolejne wybory pisowcom.
No, zajebiście. Też dzisiaj jechałem autem, jadłem też śniadanie, później obiad, a niedługo idę się umyć.
Slepy jesteś deklu, prawda?
Slepy jesteś deklu, prawda?
No jestem
Ale bryli nie założę, wolę być ślepy, niż spedalony.
No tak masz rację jak opierdole ci mieszkanie i nie będziesz wiedział kto i jak to jest ok a jak opierdole ci mieszkanie i będziesz wiedział że to ja i nic nie będziesz mógł mi zrobić to już nie ok . Wynik mieszkanie zostało opierdolone a to nie powinno się wydarzyć. Nie ma różnicy jesteś ojebany z dóbr na które zapierdalales pół życia. Nic nie zrozumiałeś TVN albo szwagier wyprał ci mózg
Nie wiem czym się zajmujesz i kto ci co zajebał, ale ja akurat najlepiej wiem ile pisowkie kurwy zajebały mi kasy z mojego biznesu. Więc jakieś te twoje argumenty z dupy.
Ten debil jest tak oderwany od rzeczywistości przez ostatnie 8 lat że nawet nie wie że na czerwonym świetle się nie przechodzi. Cały czas mu wszędzie dupe wozili i pomyśleć że taki ktoś rządził tyle lat polską
ty jesteś większy
I też miałeś okazję pozbyć się tego pokurcza Kaczyńskiego?
żeby ciebie to nie spotkało czubku
A mógł zostać bohaterem....
Tak, dokładnie a Tusk przyznałby mu order zasługi republiki federalnej Niemiec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów