18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pyotreck 2024-03-11, 6:20 1
Zwolennicy koalicji przegranych jak zwykle pełni miłosci dla drugiej osoby. Ale lewactwo robactwo tak już ma
Zgłoś
maki1981 2024-03-11, 7:10 2
Will70 napisał/a:

Nie wiem czym się zajmujesz i kto ci co zajebał, ale ja akurat najlepiej wiem ile pisowkie kurwy zajebały mi kasy z mojego biznesu. Więc jakieś te twoje argumenty z dupy.

Zbigniew to Ty???
Kiedy Cię wypuścili?
Zgłoś
Will70 2024-03-11, 8:23
maki1981 napisał/a:

Zbigniew to Ty???
Kiedy Cię wypuścili?

Uważaj, bo Zbyszek i Zbigniew to to samo imię.
Zgłoś
Sztruks 2024-03-11, 8:32 2
Wszędzie się ta kurwa mała ciśnie
Zgłoś
poliqon 2024-03-11, 9:07 3
ten typ jest tak przyjebany że nawet nie wie kiedy na światłach ma iść..
Zgłoś
b................u 2024-03-11, 9:36 2
pazuzu napisał/a:

Ten debil jest tak oderwany od rzeczywistości przez ostatnie 8 lat że nawet nie wie że na czerwonym świetle się nie przechodzi. Cały czas mu wszędzie dupe wozili i pomyśleć że taki ktoś rządził tyle lat polską

Więź tylko uważa, że nadludzi nie obowiązują te same zasady

*wie
Zgłoś
RodrigoCortez 2024-03-11, 10:16 1
nosz kur... taka okazja i był byś bohaterem narodowym, order virttuti cebulari przeszedł ci koło nosa
Zgłoś
Geishaa 2024-03-11, 10:41
Nadmienie tylko, że film nie jest mój. Oryginał znajduje się na Facebooku "tygodnik nie", ale może akurat mi się oczy zamknęły i bym go nie zauważył
Zgłoś
barniak 2024-03-11, 14:20 2
Ja bym mu krzyknął przez okno „Gdzie leziesz stara kurwo”
Zgłoś
borysbo 2024-03-11, 14:49 3
Mało sadystyczny kawał ale:

Jedzie Stalin z kierowcą przez wieś. Naglę kierowca potrącił coś na drodze. Stalin mówi, Towarzyszu wyjdź, sprawdź co potrąciłeś. Kierowca wysiada wraca i mówi. Towarzyszu Stalin potrąciłem prosiaka. Na to Stalin odpowiada, to teraz leć do najbliższej wsi, masz tu pieniądze znajdź właściciela i oddaj mu pieniądze, chłopi to nasza siła, nie można tak postąpić. Kierowca wziął hajs i poleciał w stronę najbliższych zabudowań. Mija 30 minut, godzina, 2 wraca kierowcą najebany jak wór. Stalin go się pyta, gdzieś ty był, Kierowca no tak jak Stalin kazał poszedłem do wsi. Wszedłem do baru i mówię, jestem kierowcą Stalina, i zabiłem świnie.
Zgłoś
Dragon93 2024-03-11, 20:42
a szło tak dobrze !!! To by była kolejna kaczka, która została rozgnieciona
Zgłoś
sard 2024-03-11, 21:12 1
A mógł być bohaterem narodowym.
Zgłoś
MarS_80 2024-03-11, 22:45
On jest tak nowoczesny, jak większość młodych zombie co wchodzi na przejście nie patrząc czy coś jedzie czy nie! Abstrahując od tego czy jest w stanie wyhamować!
Zgłoś
jazeck 2024-03-12, 0:03
Coś czuje, że niebawem będzie jakiś poważny wypadek. Nagranie z tej kamerki nie przetrwa próby czasu.
Zgłoś
dr.lecter 2024-03-12, 11:49
Dlaczego go nie popchnął?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem