No to masz c🤬ju jeszcze raz,
Tak to jest jak się z maczetą wychodzi na samochód. XD
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiego trzeba mieć pecha, żeby dwa razy przez przypadek jebnąć tego samego pieszego?
jarzyna napisał/a:
Jakiego trzeba mieć pecha, żeby dwa razy przez przypadek jebnąć tego samego pieszego?
przypadek? ty slepy jestes?
@Riikko: A Ty bez dystansu?

. Normalnie jak ten kierowca - gość wychodzi z propozycją ogolenia brody maczeta, a gość go jebnal autem. Niewdzięczny kierowca.
Obrona ma być skuteczna. No i była.
Riikko napisał/a:
Sprawdzi Kolega hasło "sarkazm" w Googlach - zdaje się, że pod coś takiego wypowiedź Pana Jarzyny podchodzi
kraina Kraków miasto latających maczet
tars
2024-10-31, 21:32
I bardzo dobrze - jak ktoś wyskakuje z półmetrową maczetą, to tak go należy traktować.
rewelacja. Zawsze mi brakowało takiego zachowania, gdy ktoś się pruje do kierowcy z maczetą, czy kijem bejsbolowym.
Riikko napisał/a:
Boję się takich ludzi.. A mało czego się boję....
Obrona jak nic. Powinien 3 raz poprawić już tak porządnie a nie jakieś przepychanki.
Zrobiłem tak trzy razy w życiu.
To chyba nie jest karalne, bo nie siedzę w więzieniu...
@smc: 3 Razy dałeś się potrącić?
Odpowiem Ci, bycie przejechanym nie jest karalne.
Bronchacz napisał/a:
Sprawdzi Kolega hasło "sarkazm" w Googlach - zdaje się, że pod coś takiego wypowiedź Pana Jarzyny podchodzi
Jarzyny bym nie przeceniał ale resztę ładnie napisałeś
d................v
2024-11-01, 11:54
W GTA się tak robiło jak gość miał gnata a ty jakieś auto hehe