Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co z tobą jest nie tak ? Pisałem wielokrotnie - jak można się wkurwiać o takie coś skoro nie masz pojęcia o tym, czy czasem ten radiowóz nie jechał do interwencji. Trza było jechać za nimi, nagrać jak się wpierdalają do sklepu z pączkami i iść do wydziału wewnętrznego(każda komenda wojewódzka taki ma) i donieść, jak to panowie policjanci łamią prawo.
HAhahahahaahahah śmieszny jesteś. Jechałem za nimi 8 km i wiesz gdzie się zatrzymali? Pod sklepem i po zakupy z portfelem poszedł Pan Jaśnie Policjant. Jesteś żałosny ze swoim ciskaniem sie człowieku.
HAhahahahaahahah śmieszny jesteś. Jechałem za nimi 8 km i wiesz gdzie się zatrzymali? Pod sklepem i po zakupy z portfelem poszedł Pan Jaśnie Policjant. Jesteś żałosny ze swoim ciskaniem sie człowieku.
polaczkowanie, zamiast się cieszyć, że normalnie może jechać tą 80tką to jebie, że mu za szybko. Wolałbyś uskuteczniać psi zaprzęg przy 40km/h ? to mogłeś se zwolnić do 50 i się kulać
No popatrz, i tego akurat nie nagrałeś... Rzeczywiście ktoś tutaj polaczkuje
Po drugie - nie muszą włączać sygnałów świetlnych jeżeli nie ma takiej potrzeby.
Po trzecie - sygnał dźwiękowy identycznie jak świetlny ma ułatwić funkcjonariuszom pracę a jego nadmierne używanie jest karane.
Po czwarte - "Co wolno wojewodzie to nie tobie kasztelanie"...
Po piąte - Jebać Psy! ale bez nich tak naprawdę 3/4 z was mogło by nie mieć w miarę normalnego życia. Są normalni ludzie w policji ale "każdy kij ma dwa końce" prawdziwe kurwy też się trafiają.
Po pierwsze - mogą jechać na interwencje.
Po drugie - nie muszą włączać sygnałów świetlnych jeżeli nie ma takiej potrzeby.
Po trzecie - sygnał dźwiękowy identycznie jak świetlny ma ułatwić funkcjonariuszom pracę a jego nadmierne używanie jest karane.
Po pierwsze: jeśli dla Ciebie przekroczenie prędkości o 60% w terenie zabudowanym nie jest wystarczającym powodem do użycia sygnałów to nie wiem co może nim być.
Po drugie: nie ma przepisu który zwalnia policje z koniecznosci przestrzegania kodeksu drogowego - chyba że jedzie jako pojazd uprzywilejowany czyli na sygnale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów