Zachowanie policji pod Kraśnikiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
musze Ciebie rozczarowac.... z psami nie wygrasz
a pozniej sie tłumaczą że na interwencje jadą, to gdzie są koguty.
państwo bezprawia.
państwo bezprawia.
Pan filmujący rozumiem nie łamie przepisów, skoro mówi że musi się do nich stosować? Nie ma co, silna logika
Pan filmujący na ogół stara się nie łamać przepisów.
A tam pierdolenie... Lepiej jak jadą 80 km/h na bezludziu niż 50km/h i tamują ruch
Stary nie ma co sie burzyć Mi dziś policja wymusiła pierwszeństwo wykonując lewoskręt. Spojrzeli i odjechali....
ostatnio jechałem sobie kulturalnie przez moją niewielką mieścinę, pasy wszystko zapięte, nie przekraczam dozwolonej prędkości-tempo zwiadowcze, patrze jedzie jakis cyklop bez oka znaczy się miał spaloną żaróweczkę to mu mrygnąłem z daleka okazało się, że to policja zatrzymali mnie do kontroli, rentgen zrobili przyczepili się itd, to im mówię, że jeżdzą bez żarówki i jak to tak to się dowiedziałem żebym się nie interesował bo kociej mordy dostane. tak poza tym wszytskim prawda jest taka, że na prewencje i drogówke idą największe cioty i debile, które nie mają szans na porządne studia itd, dostają pałe i gloka i im się za dużo wydaje ale państwo mamy głupie coraz bardziej policyjne więc jedynym kryterium dostania się na policjanta jest iq nie większe jak 70 żeby taki głupek dobrze wykonywał proste i zrozumiałe polecenia i się za dużo nie domyślał i kombinował.
do up to prawda kiedyś miałem robiony test iq razem z policją policjantami psami znaczy się, ich średnia wynosiła 75 więc raczej byli niezbyt ogarnięci.
Od małego chciałem zostać bandytą,więc zapisałem się do policji:) Teraz ja jestem sprite a wszyscy inni są pragnieniem ;]
pierdzytni napisał/a:
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
hahaha. dziecko drogie ile ty masz lat kurwa. w pierwszej kolejności to ty powinieneś kulkę w tył łepetyny tej swojej tępej wyłapać
lat mam 22. Czytać nie potrafisz? Pewnie pałkarzem jesteś... To widzimy się jutro rano.
Cytat:
a pozniej sie tłumaczą że na interwencje jadą, to gdzie są koguty.
Co ty pierdolisz ? Policja może używać ''kogutów'' tylko w sytuacjach nadzwyczajnych. Żaden radiowóz np. nie przyjedzie ci do awantury domowej czy młodzieży pijącej alkohol na sygnale. A prędkość to już inna sprawa, radiowóz jest pojazdem tzw. ''uprzywilejowanym'' więc się odjebcie od radiowozów i pilnujcie żebyście sami jeździli zgodnie z przepisami to zapierdalający radiowóz nikomu krzywdy nie zrobi.
Cytat:
tak poza tym wszytskim prawda jest taka, że na prewencje i drogówke idą największe cioty i debile,
Widzę, że kolejny co ma gówniane pojęcie o pracy w policji, ale czuje się ekspertem. Nawet gdyby tak było to ciebie by nawet do prewencji nie przyjęli
A prawda jest taka, że praca w prewencji to jest epizod w karierze każdego policjanta. Zaraz po szkoleniu masz obowiązek odsłużyć 2 lata w prewencji. Niektórzy później tam zostają, a inni składają podania o przyjęcie do innej komórki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów