Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No jestem ciekaw człeku, jakby coś się stało, gdzie byś leciał, a na komendzie powinni ci powiedzieć:
"pierdzytni to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem."
Policja to też ludzie, obrażasz ich, jakbyś obrażał każdego z nas i niby w czym jesteś lepszy od nich?
Jeśli poczułeś się urażony to Ciebie przepraszam. Ale uwierz mi ile w życiu miałem problemów [może i niewiele] to na komendę nie leciałem. Nie ufam policji, tak jak i nie ufam mediom. Oba twory są na rządowym utrzymaniu. A jak są na rządowym utrzymaniu to nie są niezależne i niezawisłe.
Jeśli poczułeś się urażony to Ciebie przepraszam. Ale uwierz mi ile w życiu miałem problemów [może i niewiele] to na komendę nie leciałem. Nie ufam policji, tak jak i nie ufam mediom. Oba twory są na rządowym utrzymaniu. A jak są na rządowym utrzymaniu to nie są niezależne i niezawisłe.
Pewnie jak coś ci ukradną to zamiast to jakoś załatwić normalnie to idziesz i zabijasz mu żone i dziecko, żeby wiedział jak to jesT?
Policjant na służbie może łamać niektóre przepisy w tym właśnie prędkość jako ze korzysta ze szczególnych przywilejów.
Jak widać na filmie jada suka.
Może właśnie jakiś chuj właśnie włamuje się do domu czyjegoś, i dostali cynk od świadka
to co? maja podjechać pod dom z cała dyskoteka?? Światełkami i piskami??
I mają mieć nadzieje ze delikwent jest głuchy albo niedowidzi?? hehe
Jebnąłbym tu jakimiś paragrafami ale nie chce mi się teraz czytać ustawy o policji.
EEch. jak dzieci qwa "Plose pani on coś zrobił a mi nie wolno!??"
no i skąd ta myśl, że chodzi o bezpieczeństwo itp itd - chodzi o ściągnięcie pieniędzy dla budżetu - to tacy poborcy podatkowi, tylko żeby ostentacji nie było fajny parawan wymyslili
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Aleś Ty głupi...jaka anarchia? Taki twór nie ma prawa istnieć i nigdy istniał nie będzie. Rozjebiesz system to zacznie się tworzyć nowa hierarchia. Taki proces inicjuje się samorzutnie ćwoku, bo zawsze ktoś będzie chciał rządzić resztą
z gimbusami też
Co ty pierdolisz ? Policja może używać ''kogutów'' tylko w sytuacjach nadzwyczajnych. Żaden radiowóz np. nie przyjedzie ci do awantury domowej czy młodzieży pijącej alkohol na sygnale. A prędkość to już inna sprawa, radiowóz jest pojazdem tzw. ''uprzywilejowanym'' więc się odjebcie od radiowozów i pilnujcie żebyście sami jeździli zgodnie z przepisami to zapierdalający radiowóz nikomu krzywdy nie zrobi.
Wybacz, nie wiem jak Ciebie uczyli, ale ja wiem, że bez tych 'sytuacji wyjątkowych', tj. właczonych kogutów i sygnału, policja, karetka, straż pożarna to takie same pojazdy jak grupka emerytów w matizie, więc proszę mi tu nie pierdolić
Wybacz, nie wiem jak Ciebie uczyli, ale ja wiem, że bez tych 'sytuacji wyjątkowych', tj. właczonych kogutów i sygnału, policja, karetka, straż pożarna to takie same pojazdy jak grupka emerytów w matizie, więc proszę mi tu nie pierdolić
Pierdolisz głupoty. Policja jadąc do włamania(a nie pojedzie tam na sygnale) również jest pojazdem uprzywilejowanym, więc miałeś chujowych nauczycieli, jak widać
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
NIE, lewackim przybłędom na sadisticu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów