Aj mała! Bo wpadniesz pod białego busa!
Autocipa do rozjechania czołgiem.
Raczej rodzice tej kretynki do kastracji.
Ty w ogóle zastanawiasz się czasem co piszesz?
z jakiegoś zupełnie niezrozumiałego powodu (bo nie da się tego logicznie wytłumaczyć jak debilizmem)..
Dziecko nie rozejrzało się na przejściu = rodzice jej nie nauczyli = wina rodziców.
Czasem.
Dziecko nie rozejrzało się na przejściu = rodzice jej nie nauczyli = wina rodziców.
Napisałem też łbie, że winnym jest kierowca ale kurwa mać trzeba myśleć i przewidywać a to dziecko jak jebany bezmózg leci przed siebie heja do przodu i wyjebane na wszystko ma.
Wczoraj jechałem gdzieś i na totalnym zadupiu mała dziewczynka w wieku ok 8 lat z plecakiem łapała stopa. Totalny debilizm.
Jakby ktoś ją porwał, zgwałcił i zabił to wina oczywiście przestępcy ale pośrednia wina rodziców, że nie nauczyli gówniary unikania obcych.
Mandaty też wysyłasz ojcu i matce do płacenia bo to ich wina, że nie nauczyli cię prawidłowo jeździć?
Raczej rodzice tej kretynki do kastracji.
Wczoraj jechałem gdzieś i na totalnym zadupiu mała dziewczynka w wieku ok 8 lat z plecakiem łapała stopa. Totalny debilizm.
Jakby ktoś ją porwał, zgwałcił i zabił to wina oczywiście przestępcy ale pośrednio wina rodziców, że nie nauczyli gówniary unikania obcych.