18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Ankieta: Czy interesuje Cię wzięcie udziału w Małopolskim Zlocie sadystów?
  Tak, napewno przyjadę!
  Raczej tak.
  Raczej nie.
  Nie znam was, boję się was, jestem tchórzliwą cipką.
Zaloguj się aby zagłosować w ankiecie
Zobacz wyniki

Małopolski zlot sadystów
not_NULL • 2010-07-15, 16:06
Proponuję mały zlocik sadystów z małopolski (nie tylko Krakowa i okolic). Naturalnie zaproszeni są też wszyscy spoza okręgu małopolskiego

Wstępna koncepcja wygląda tak:

Miejsce: Kryspinów/Tyniec
Czas: Pierwszy/drugi weekend września 2010
W planie: Grill/ognisko

Ze względu, że jest to tylko wstępny plan, jest on całkowicie plastyczny pod kątem terminu, miejsca i atrakcji.

Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje, ale zanim cokolwiek będziemy organizować, podstawowe pytanie:
Ile osób byłoby zainteresowanych?
Zgłoś
Malina1234 2010-09-09, 20:56
ja zaczynam karierę bezrobotnego i bym się zabawił w tym tygodniu;D
Zgłoś
~Vuko 2010-09-09, 21:03
Cytat:

ja zaczynam karierę bezrobotnego i bym się zabawił w tym tygodniu;D

Przygotuj zlot w kilka dni. Pzdro.

Proponuję przedyskutować termin zlotu i czy miejsce, które zaproponowałem Wam pasuje. A ja dowiem się szczegółów w MOA ;]
Zgłoś
perun88 2010-09-09, 23:25
mi tam pasuje ...tylko by nas tam ktoś poprowadził ...a i czy termin 10-11 wam pasuje czy dopiero za tydzień ?...mi by pasowało w ten weekend.pozdrawiam

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
not_NULL 2010-09-23, 21:59
Cytat:

ja bym był za ...tylko lepiej w ten weekend ,bo jestem bezrobotny... a ten stan się zmieni w następnym tygodniu... i będzie ciężko się wyrwać

W tym tygodniu, to mnie nie ma

perun88 napisał/a:

mi tam pasuje ...tylko by nas tam ktoś poprowadził ...a i czy termin 10-11 wam pasuje czy dopiero za tydzień ?...mi by pasowało w ten weekend.pozdrawiam

Ja wracam 19 dopiero, wiec raczej weekend 24-26 bym proponował.

Cytat:

Proponuję przedyskutować termin zlotu i czy miejsce, które zaproponowałem Wam pasuje. A ja dowiem się szczegółów w MOA ;]

I proponuję TUTAJ zlocik, łatwy dojazd, spokojna okolica i jest gdzie zaparkować (za free) i praktycznie męty się nie kręcą.

Pytanie tylko - czy montujemy jakiegoś grilla, coś? Czy posiadówa? Czy jakieś ambitniejsze plany? (zawsze możemy się gdzieś przemieścić )

W dupie mam organizowanie tego
Skoro do tej pory nikt się nie podjął dyskusji na temat szczegółów w ten weekend, to nie chce mi się biegać jak z piórkiem. Róbcie sobie to sami, albo umówmy się normalnie na potem.
Zgłoś
S................n 2010-09-23, 22:16
Aż się na usta ciśnie: tak bardzo się starałem a ty teraz nie chcesz mnie... hehe.
Zgłoś
~Vuko 2010-10-29, 15:55
Drodzy sadyści i inni nienormalni.
Ja, ~Xal i ~Nostry w tą niedzielę (31.10) spotykamy się w Krakowie, na piwko i partyjkę bilarda, więc jeśli jest kto chętny - śmiało pisać
Miejscówka to Break Bilard Club przy ulicy Zbożowej 2.
Możemy się ugadać na np 18-19, konkretnie jeszcze dojdziemy co i jak.

Chętni?
Zgłoś
not_NULL 2010-10-29, 21:10
Vuko napisał/a:

Drodzy sadyści i inni nienormalni.
Ja, ~Xal i ~Nostry w tą niedzielę (31.10) spotykamy się w Krakowie, na piwko i partyjkę bilarda, więc jeśli jest kto chętny - śmiało pisać
Miejscówka to Break Bilard Club przy ulicy Zbożowej 2.
Możemy się ugadać na np 18-19, konkretnie jeszcze dojdziemy co i jak.

Chętni?

O kurwa... Jak ten buc idzie to mnie nie będzie
Zgłoś
~Vuko 2010-10-29, 21:35
_XaL_ napisał/a:

O kurwa... Jak ten buc idzie to mnie nie będzie

Oj no weź! Zostawimy go gdzieś
Zgłoś
not_NULL 2010-10-29, 21:46
Vuko napisał/a:

Oj no weź! Zostawimy go gdzieś

Dobra, najpierw go zakopiemy pod chodnikiem na cmentarzu, a potem możemy iść
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów