📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
moim zdaniem to nie jest jakas wielka sztuka....wystarczy wydrukowac sobie szablon i napierdalac do niego z odleglosci kilku cm
tip.top napisał/a:
moim zdaniem to nie jest jakas wielka sztuka....wystarczy wydrukowac sobie szablon i napierdalac do niego z odleglosci kilku cm
1. Wydruk A0? To kosztuje, i to sporo.
2. Nawet jesli, to Ty na to nie wpadles.
3. No, wlasnie. TWOIM zdaniem. Czyli wg kilkunastoletniego kolesia bedacego uzytkownikiem forum o obrzydlistwach.
jakby strzelał przynajmniej z 10 metrów to by było coś. bo w ten sposób to można by to nawet dziurkaczem do papieru zrobić
andariel napisał/a:
1. Wydruk A0? To kosztuje, i to sporo.
2. Nawet jesli, to Ty na to nie wpadles.
3. No, wlasnie. TWOIM zdaniem. Czyli wg kilkunastoletniego kolesia bedacego uzytkownikiem forum o obrzydlistwach.
Ad1. Co nie oznacza ze ludzi na to nie stac
Ad2. Na taki pomysl wpadla polowa ludzi ktora kiedykolwiek
strzelala z wiatrowki... nie jest to jakos wybitnie kreatywne
Ad3. Wytlumacz mi ja jakiej podstawie oceniasz moj wiek
VCoś dla mojego brata. Już wiem, co dostanie pod choinkę Szablon. Wilka oczywiście
tip.top napisał/a:
wystarczy wydrukowac sobie szablon i napierdalac do niego z odleglosci kilku cm
Nawet nie z kilku centymetrów. Na pierwszej fotce widać, że kolo napierdala dociskając wiatrówkę do szablonu.
Piwo za bezbłędne tagi
~Andariel, czyżby to te gorsze dni? Drażliwaś
Ciekawiej by to wyglądało na posladkach
Ciekawiej by to wyglądało na posladkach
Jest w tym pewna koncepcja, ale w sumie nic ciekawego z tego nie wynika, zawsze można złapać pomysł na nową technikę, ale chyba nie o technikę w sztuce chodzi...
obrotowy napisał/a:
ale chyba nie o technikę w sztuce chodzi...
Jak nie?
Chyba zjadłeś 'tylko' po 'nie', wtedy to zdanie nabierze sensu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów