ciekawy sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1r0n napisał/a:
Dlaczego mój post był sprzeczny z regulaminem? Pytam poważnie.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
A to przepraszam. Poprawiam się.
Przedstawiony powyżej sposób malowania gitary jest bardzo pomysłowy... Milordzie.
Dobrze?
Przedstawiony powyżej sposób malowania gitary jest bardzo pomysłowy... Milordzie.
Dobrze?
w sumie myślałam, że z tych mazajków na wodzie patykiem jakoś artystycznie gitarę narysuje (jak np wzorki na kawie), ale tak też jest ciekawie
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
metoda zwana hydrografiką - bardzo sprytny wymysł...
nie będę zaśmiecał serwera bo to mało sadystyczne, ale wpiszcie to hasło w YouTube - wiele ciekawych zastosowań
nie będę zaśmiecał serwera bo to mało sadystyczne, ale wpiszcie to hasło w YouTube - wiele ciekawych zastosowań
1:09 - Cthulhu!
Super wykonanie, piwo leci.
Super wykonanie, piwo leci.
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Właśnie w taki sposób maluję sobie paznokcie :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów