18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Malowniczy wypadek rajdowy
A................s • 2012-08-13, 18:42
Auto kierowane przez Jeremy'ego Foley'a wyleciało w dość spektakularny sposób z trasy rajdu po górze Pikes Peak. Stan kierowcy jak i pilota, mimo, że poważny, jest całkiem stabilny.

Taka trasa bez barierek...
Zgłoś
Pener 2012-08-13, 18:45 6
HerrJacuch napisał/a:

i bez taśm
Zgłoś
rockface123 2012-08-13, 18:55
zajebiste dachowanie ciekawe czy są jeszcze jakieś filmy naprzykład ich stan zdrowia po tym zdrowym rozkurwiu

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Quaswerty 2012-08-13, 19:01
Dużo osób było na tym zakręcie, pewnie o tym skurwielom chodziło, później się cieszyli, każdy na swój sposób ale na pewno

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
markop4321 2012-08-13, 19:12 1
Jakby były kurwa barierki to kto wie czy by przeżyli.
Zgłoś
masabitumiczna 2012-08-13, 19:29 1
zakręt się nazywa "Devil's Playground"
Zgłoś
adamnt20 2012-08-13, 21:08
Spoko, da się szwagrowi , szwagier wyklepie
Zgłoś
szparka 2012-08-13, 21:16 7
ten sam rajd
Zgłoś
blendziooh 2012-08-13, 21:35 6
Gdyby nie klatka to mamy 2 trupy.
Dlaczego normalne samochody nie mają klatek bezpieczeństwa wbudowanych?
Zgłoś
L................k 2012-08-13, 21:42 1
A po chuj ?
Zgłoś
metal15 2012-08-13, 21:47 2
@up
on chce klatke do passata fabryczną, chyba kurwa żeby mógł się lansować przed blokiem że tylko przez okno do auta może wchodzić haha
a tak na serio to odpowiedź jest prosta, wystarczy dokładnie przyjrzeć się budowie takiej klatki i każdy z IQ wyższym od betoniarki sam sobie odpowie na twoje pytanie

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
blendziooh 2012-08-13, 21:52 4
No jak po chuj? Gdyby samochód z klatką uderzył czołowo w inny samochód z klatką to pasażerowie mieliby jakiekolwiek szanse. Pomijam fakt, że taki samochód byłby trochę mniej wygodny i brzydszy w środku, ale z tego co wyczytałem podobno bez kubełkowych feteli i kilku-punktowych pasów oraz kasku waliło by się w rury więc jeszcze gorzej, ale przecież można skonstruować specjalne fotele, pasy to chyba nie problem, a zamiast kasku po prostu poduszki powietrzne (zresztą po co kask skoro trzymałby nas fotel). Przeciążenia też robią swoje, ale większość wypadków śmiertelnych w moim mniemaniu to zasługa zgniecenia człowieka, bo samochód podczas kilkukrotnego dachowania po prostu się składa.

metal15 napisał/a:

@up
on chce klatke do passata fabryczną, chyba kurwa żeby mógł się lansować przed blokiem że tylko przez okno do auta może wchodzić haha
a tak na serio to odpowiedź jest prosta, wystarczy dokładnie przyjrzeć się budowie takiej klatki i każdy z IQ wyższym od betoniarki sam sobie odpowie na twoje pytanie

Po pierwsze napisałem gdzieś do passata? Czyżbyś miał jakiś kompleks na punkcie tych samochodów?
Po drugie nie chodzi mi o kwestię lansu a bezpieczeństwa.
Po trzecie przyjrzałem się budowie i nie ogranicza ona w żadnym wypadku widoczności, miejsce to kwestia dopasowania przestrzeni w samochodzie, a klatka wcale nie musi być tylko 2 osobowa przecież, bo można 4 osobową też pewnie zrobić.
Po czwarte wsadź sobie w dupe te swoje inwektywy o betoniarkach skierowane w moją stronę, 31 lat a taki niewychowany, chciałeś pewnie zaistnieć i dostać piwa za obrażenie kogoś, w końcu to takie cool i respekt na dzielni +100.
Zgłoś
LastSoul 2012-08-13, 22:23
Klatka bezpieczeństwa oraz 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa mają to do siebie, że w takich sytuacjach człowiek może przeżyć, natomiast przy małych dzwonach (z doświadczenia wiem), że co najwyżej przez pasy mogą tylko boleć jaja.

Nie.
Zgłoś
klip88 2012-08-13, 22:27 1
"Stan kierowcy jak i pilota, mimo, że poważny, jest całkiem stabilny" - w sensie, że nie ma oznak życia?
Zgłoś
maxdila0 2012-08-13, 22:49
HerrJacuch napisał/a:

Rajdy typu Hill Climb są organizowane na szczycie z nawierzchnią szutrową i raczej lamp drogowych jak też znaków i barierek tam nie dojrzysz.

Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów